Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok, ha az egyik bolt kirakatába,
amerre sokat jártok, ki lenne függesztve nektek egy
üzenet az exetektől?
11/20 A kérdező kommentje:
nem csaltam meg, hanem egyik napról a másikra azt mondta hogy nem szeret és ezért lett vége
csak buzdítani szeretném, hogy adjon egy esélyt a kapcsolatunknak, mert amíg együtt voltunk minden szép volt
ezért írtam hogy MAJDNEM minden hibát és NEM minden hibát!
12/20 A kérdező kommentje:
Ő nem szeret....ennyi.
És te kicsit szerintem a happy end-el végződő romantikus filmek világában élsz...
Ne írj ki semmit kirakatokba, nem érsz el vele semmit, az inkább sajnálat, meg szánalomnak tűnik...meg sírásnak.
Ha éretten akarod kezelni akkor beszélj vele 1x, és ha nem akkor fogadd el h nem!
2012. okt. 19. 11:11
ASOT-nak igaza van! Ne fuss már utána! Ha nem szeret annak oka van! Lehet neked minden szép és jó volt,de neki nem! ezt meg kell érteni és túl kell lépni rajta!Nekem ha azt mondaná a barátom,hogy már nem szeret és valahogy mégis újra kezdeném vele(bár nem vagyok ilyen buta) akkor biztos,hogy csak azon kattognék,hogy vajon még most sem szeret,csak úgy mondja h szeret! Nincs értelme!
2012. okt. 19. 11:32
A pasik folyton panaszkodnak, hogy miért nem mondják meg a nők egyértelműen, ha valami problémájuk van. Ennek tükrében nem értem, hogy ha egyszer megmondta, hogy nem szeret, akkor minek erőlködsz? Nem volt elég egyértelmű, hogy NEM szeret? Hogyan lehet ennél egyértelműbben?
2012. okt. 19. 11:37
Személy szerint a magánügyünk kiteregetését látnám benne, így kifejezetten kellemetlenül érintene.
Nem hiszem el, hogy más módon nem tudna elérni. Ha nincs meg a telefonszámom, e-mail címem, akkor egy egyszerű levelet is bedobhatna a postaládámba vagy felkereshetne személyesen.
2012. okt. 19. 12:30
én nem égetném magamat a helyedbe. Vagyis inkább sajnálat, gyengeséget mutatnád magadból. Ha újra is összejönne veled, sem azért mert ő is akarja, hanem neked nem akarna rosszeat, de jó már többet nem lesz.
2012. okt. 19. 12:55
Kellemetlenül érintene és égne a pofám miatta, hogy éget engem a kedvenc boltomban. Nem véletlenül mondta gondolom hirtelen azt, hogy nem szeret, valószínűleg özben talált egy férfit maga mellé, vagy egy kicsit komolyabb embert. Mellesleg a lengyel pasinak a barátnőjének a helyében sem bocsátottam volna meg, pláne,hogy mellette beéget az egész ország előtt. Minden okkal történik, ne fuss utána mert csak ki fog használni.
2012. okt. 19. 12:57
Jah és a közös "idézetek" vagy közös emlékek pedig kettőtökre tartozik. Még akkor is ha más nem érti. Szerintem ne csináld! Előző voltam.
2012. okt. 19. 12:58
20/20 A kérdező kommentje:
természetesen az egész úgy van elképzelve, hogy kívülálló ne értse miről van szó, csakis az akiről szó van
nyilván nem lenne ráírva családnév, keresztnév, lakcím, stb.
Kapcsolódó kérdések: