Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összekaptunk a barátnőmmel tegnap este. Azóta nem kerestük egymást. Kinek kellene megtenni az első "lépést"?
Bunko voltam vele, de ő meg eléggé lazán veszi hogy most mikor is találkozzunk..:/
távkapcsolat, ált. 7 végente talizunk, aztán most nevetséges indokra fogta, hogy ne találkozzunk.
már 3. fél van? :( 2 hónapja vagyunk csak együtt...:/
eléggé lazán veszi a dolgokat a csaj, nem az az érzelmes típus, afféle úgy is lesz más pasim...:/ bezzeg nemrégiben meg még oda meg vissza volt tőlem, hogy milyen jó pasi vagyok...:/
tegyük fel, hogy nincs 3. legyen ez egy számomra idealizált valóság.
akkor mit kéne tennem? most várnom rá? vagy keressem?
nem akarok papucs sem lenni, meg bizonyos szinten szereti a bunkoságot...meg nemtörödömséget.
szeretnék sok időt vele lenni, de nemhagyja...vagy oylan mintha nem is akarná az egészet..:/
de msot lebombázni sem akarom, hogy akarja e a kapcsolatot meg semmi...
kérjek bocsánatot? :/ nem nagyon érzem hogy kéne...vagy tartsak ki még pár napig? mit tegyek?
18/F
nehézlesz kibírnom...:/
szombaton írok neki smst akkor délután hogy élemég mivan vele..:/
bár pénteken aztmondta mennek valamerre bnőivel...és így hogy összekaptunk..lehet keres mást..:/
még midnig egyikünk sem kereste.
a stratégiám hogy holnap írok neki valamit, hogy most mi is van kettőnkell, meg neharagudjon...:/
nemtudok mást. szeretnék vele lenni még..:/
a valasz az elso sorban volt: bunko voltam vele
-> Neked kellett volna felkeresned, de ennek 11 eve szoval valszeg azota mar szakitottatok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!