Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos ennyire az ismerkedésben a szép fogak?
Ez nagyon egyszerű, evolúciós ok. A fogak (a körmökhöz, karmokhoz hasonlóan) régebben gyakorlatilag fegyverként is funkcionáltak, így növelte a túlélési esélyt a jó fogazat, illetve minél jobb volt a fogazata valakinek, annál több mindent tudott megrágni vele, így ezzel is jobbak voltak a túlélési esélyei. Ezért kódolódott be az emberekbe, hogy a szép fogakkal rendelkező emberekhez vonzódjanak.
2012. okt. 19. 10:34
12/20 A kérdező kommentje:
utolsónak igaza lehet, mert eddig érzelmesebb nem ösztönös barátnőim voltak
Az én fogaim sem tökéletesek van egy hajszálnyi hézag az első két fogam között és szerintem kicsit nyuszik is tehát nagyobbak mint a többi. Mivel én 4 évig fogszabályzós voltam profin beszélek úgy hogy nem látszódnak a fogaim nagyon:) látják hogy szép fehérek meg hogy megvannak.. x) De még soha nem származott ebből hátrányom. Viszont engem zavar de egy ilyen fog plasztika közel 500.000 Ft... Sajnos ezt nem tudom magamnak még megengedni de ha összejön a rávaló akkor megfogom csináltatni:) Úgyhogy szerintem ez nem akadály.. Nálam legalábbis soha nem volt az ha a pasi fogsora nem tökéletes.. Még a fogatlan pasival is beültem az étterembe..xD Pedig az már zavart..:D
2012. okt. 19. 10:39
14/20 A kérdező kommentje:
hajszálnyi hézag még szexi is Pl: madonna
csak sajnos itt jóval nagyobb a hézag
15/20 A kérdező kommentje:
meg valamiért nagyon kicsik a fogaim, nem nőttek meg normális méretre
Egyszerűen nem szép, nehéz elmagyarázni. Nekem is elég hülyén állnak, de szerencsére most összegyűlt annyi pénzem, hogy meg tudom csináltatni.
2012. okt. 19. 10:45
2012. okt. 19. 11:19
18/20 A kérdező kommentje:
Mst. Been megoldotta! Bőrt húzott rá.
2012. okt. 21. 09:05
20/20 anonim válasza:
Nekem is rövidek a fogaim, az egyik oldalon keszekusza, van ami letört, nagyon kellemetlen, sosem mosolyogtam még senki előtt :( nyilván megcsináltatnám, de sajnos itt nincs rá lehetőségem, nincs megfelelő fogorvos és nagyon drága is egy esztétikai fogszabályzás, én ezt nem engedhetem meg. :( És akkor most igénytelen vagyok, mert nem születtem hollywoodi mosollyal és nincs rá pénzem???
Szerintem nem kéne ezért lenézni másokat és kritizálni!!!
Ma már tulságosan nagyok az elvárások minden téren, aminek nem lehet megfelelni, ezért van sok önbizalomhiányos ember. Mindig "hirdetik az igét" hogy mosolyogj így meg úgy, de ha nem vagy tökéletes akkor már nem is vagy elég jó :(
2015. márc. 9. 12:48
Kapcsolódó kérdések: