Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokat kérdeznék: összejönnétek e olyan fiúval, aki katona, vagy közel van hozzá, hogy azzá válljon (pl. : ZMNE-n akárhány éves hallgató?
Elviselve ezzel az esetleges távollétet és veszélyeket...
Sárky
22:33: nagyon szépen köszönöm és viszont minden jókívánságot! :)
22:31: ö..ZMNE-n van tisztképzés és civil. A tisztképzésen belül van többfajta szak. Ha a tisztképzésen belül választ katona lesz. Nem csak az lesz katona, aki a vezetői alapszakra megy. Én például a szemem miatt nem is tudok odamenni, én is a had- és biztonságtechnikai alapszakra készülök.
a katonák a szememben férfiasak, nagyonis, és kemények, úgyhogy ebből a szempontból mindenképpen :D
veszély az sztem nemtúlsok leselkedik rá, kis ország vagyunk, nem küldenek minden 2. embert háborúba.
Rettenetesen félteném és hiányozna,de ez biztos,hogy nem lenne szempont,amikor eldöntöm,hogy járjak-e vele vagy sem.Ha szerelmes vagyok,akkor akár a Mars-ra is mehet megvárom :) Egyébként nagyon nagyon büszke lennék rá és itt a lányok már céloztak rá,hát igen,az egyenruha szerimtem is szexis :) Megkérdezhetem a korodat? :)
25/L
Olyan szempontból el kell, hogy keserítselek titeket, hogy még nem vagyok katona. Annak készülök, 17 éves vagyok és azon kívül, hogy elcsap egy kamion nehezen tántoríthatna el bármi is a célom felől.
Ellenben egyenruha már voltam rajtam, többször is és ellenben a korombéli divatmajmokkal (akik hasonlókat próbálnak meg mindig viselni) nekem már volt szerencsém megtapasztalni, hogy mit is jelent az és azt viselni.
És jelenleg nincs barátnőm. (:
tegnap 19:48-as vagyok megint :)
am 17/L
és akarsz egyet? :D:D:D
mármint barátnőt. szívesen megimernélek. és nem csak az egyenruha miatt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!