Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetek leszbikus vagy biszex?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek leszbikus vagy biszex?

Figyelt kérdés

Mostanában sokat fantáziálok arról, hogy milyen lehet egy lánnyal. Viszont nem tudom elképzelni, hogy szerelmes legyek egy lányba is. Jelenleg van egy fiú aki nagyon tetszik, és arra várok, hogy mikor tudok vele beszélni, mindig várom, hogy meglássam és olyankor percekig nem tudom levenni róla a szeme. A lányok nem vonzanak "érzelmileg" csak szexuálisan. Talán azért vagyok így ezzel, mert fiatal vagyok?

15/L

2012. okt. 18. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem természetes kíváncsiság. Lányoknál én nem érzem akkora súlyát annak, ha valaki biszex. Sőt... még jót is kihozhat belőle az ember.

20/f

2012. okt. 18. 20:05
 2/5 anonim ***** válasza:
a te korodban természetes, de a biszexualitással sincs gond. nekem amúgy a leszbosikkal sincs bajom. sőt a meleg fiúkkal se, ha nem teszik közzé szerelmüket.:)
2012. okt. 18. 20:38
 3/5 anonim ***** válasza:
a biszex lányok elsőre jó választásnak tűnnek de ha már szerelmes vagy és netalán van okod a féltékenyésgre akkor nem csak minden jó pasitól hanem minden jó csajtól is "félteni kell" :) szval annyira azért mégsem jó
2012. okt. 18. 20:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehetsz, bárki lehet. ;)

Nah de komolyra fordítva a szót, ha hallgatsz valakire, aki átélte, ne próbálkozz lányokkal, amíg biztos nem vagy abban, hogy ez kell a boldogságodhoz. Biszexnek lenni jó lehet, én leszbikus vagyok, ami már kevésbé jó dolog, ha az embernek titkolni kell... Szóval amíg nem voltál fiúval komolyabb kapcsolatba és nem érezted, hogy lányra kell váltanod, ne változz meg... Fantáziálgass, vagy akármi, de ne feküdj le lánnyal, 15 évesen ez amúgy is korai, még ha most nem is érzed, később még megbánhatod... :)

2012. okt. 19. 15:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább bisex lehetsz :)

Én is 15 évesen kezdtem el érdeklődni, fantáziálni nőkről, leszbikus kapcsolatról, és szintén csak a szexuális része érdekelt. Ellenben nem léptem semmit, inkább vegyültem és fiúkkal próbálkoztam. Volt pár rövidebb kapcsolatom, aztán 5 évvel később szerelmes lettem egy nőbe és tudtam, hogy én ezt akarom :) Most már nem dugdosom ezt az énem, nem rejtem el a vágyaimat és biszex nő lettem a végére :) Nem bánom, hogy csak felnőttebb fejjel döntöttem emellett, mert szerintem ezt a Te korodban nem lehet a helyén kezelni, kell még tapasztalat és az az érzés, amikor már nem kérdés, hogy vonzódsz-e nőkhöz, vagy sem. Ha már tudni fogod biztosan (és ezt érezni fogod, ha tényleg érdekelnek a nők) akkor lépj csak! Heccből ne feküdj le csajokkal, mert semmi köze nem lesz a valódi nő-nő kapcsolatokhoz, főleg tizenévesen, ezt szerintem nem lehet értékelni eléggé. Várjál, ne siesd el a döntést, bőven rá érsz még ezt kitalálni :) És csak szerelemből lépj, ne kíváncsiságból, se fiúval kapcsolatban, se nővel. És igen, lehet a fiatalságod meg a tomboló hormonjaid is kicsit irányítanak, ezért is várj amíg nővé érsz minden téren! Hajrá!

2012. okt. 19. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!