Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi lett velem?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy van párom 3 éve,szeretem is meg minden. De mostanában minden kis hülyeségével kiakaszt,holott eddig ezek kicsit sem zavartak. Megismerkedtem egy lánnyal is,úgy érzem bele tudnék szeretni. Egyre jobban érdekelnek a lányok már egy ideje,igaza már régebb óta tudtam,hogy érdekelnek,de mikor lett a párom,akkor elfelejtettem őket,nem is kellettek,de ez most visszatért.

A férfi nemi szerv se érdekel mostanában,sőt néha undorodom tőle.. viszont a szex az jó,nagyon is jó. Lehet csak beképzelem magamnak vagy kezdek beleszbülni? :$ Biszexuális tutira vagyok,ezt tudom magamról,lánnyal is eltudom képzelni az egész életem.

A párom nagyon jó ember,de ez a lány is,vele nagyon egyformák vagyunk. Nem csak ő vonz,más lányok is.

Mit tegyek?

Hármasban nem fogjuk csinálni!

Párom 20/F A lány 17/L én 17/L

2012. okt. 14. 17:07
 1/7 A kérdező kommentje:

+ mikor párom itt van,volt,hogy írtam a lánynak,mert nem bírtam nélküle...

de a párom is imádom,nagyon jó vele,de áhh...

2012. okt. 14. 17:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Neked kell tudnod mit akarsz vagy kit.

Ha szereted a párod, akkor légy vele, ha pedig jobban érdekel a lány akkor légy vele.

2012. okt. 14. 17:11
 3/7 anonim ***** válasza:
egyszerre kettőt nem! csak az egyiket.. úgy tudod eldönteni, hogy elképzeled milyen lenne ha elhagynád a srácot milyen lenne a csajjal.. és fordítva is... meglátod milyen lesz.. és szerintem úgy tudod eldönteni, hogy megnézed melyik vált ki belőled több érzelmet.. mindenképp alaposan gondold át, mert ha a pasit elhagyod egy csaj miatt onnan nincs visszaút.. esetleg ha beszélgetni szeretnél róla írj privátban, szívesen segítek ha tudok. 19L
2012. okt. 14. 17:42
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat! :)
2012. okt. 14. 18:04
 5/7 anonim ***** válasza:
21%
Szimplan hülye vagy, és lány. Most lehet lepontozni! :D
2012. okt. 15. 06:13
 6/7 Zsazsa92 ***** válasza:

próbáld ki csajjal,v azzal a csajjal! ő tudja h téged érdekel, v ő egyáltalán biszex?

mondd meg barátodnak h érzel.

Én most elég érdekes helyzetben vagyok,de kb úgy mint te,csak én már előrébb haladtam,ha gondolod írj privit.

2012. okt. 15. 13:37
 7/7 A kérdező kommentje:
a lány leszbikus :)
2012. okt. 15. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!