Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha 2 hónapja minden nap azon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 2 hónapja minden nap azon veszekedünk, hogy nincs szex, akkor van még jövője a kapcsolatunknak?

Figyelt kérdés

2 éve járunk. Kb 2 hónapja jött egy olyan érzés,h nem kívánom a barátomat,és azóta csak ritkán volt (1-2 hetente). A barátom ettől már kikészült teljesen,és folyton veszekedünk,meg nem bírom hogy szenvedni látom,de egyszerűen nem kívánom. Próbáltuk megoldani,de nem találunk rá megoldást.:( Nem tudjuk,miért nem kívánom. Van még jövője a kapcsolatunknak,ha szeretjük egymást?

20/L

2012. okt. 18. 14:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
jaa értem :/ és csak úgy javasoltad ezeket? vagy mondtad, hogy akkor talán jobban is kívánnád? mert lehet ez elég motiváció lenne neki
2012. okt. 18. 14:33
 12/18 anonim ***** válasza:
Kábé havi 0.1 kg izmot lehet növeszteni nagyon aktív kondizással, fehérjékkel... évekkel elkéstél, ha most akarod megizmosítani. Ha így nem tetszik, akkor vess véget a kacsolatnak, mert ahhoz, hogy elérjen egy látványos, mondjuk +5 kg izmot, ahhoz kellene vagy 3-4 év ...
2012. okt. 18. 14:33
 13/18 anonim ***** válasza:

Hát biztos hogy nem az eszedért van veled.Több mint másfél évig tudott k*rogatni téged akkor amikor csak akart,csak 2 hónapja kezdted el az aszexuális életmódodat.Ha egy férfi szereti a barátnőjét akkor ez miatt nem fog vele veszekedni emiatt.Nagyon naív és buta vagy.De nem is csodálkozom rajta hogy csak guminőnek használt...még ezt eljátszod pár hétig és akkor a legjobb esetben is csak megcsal

2012. okt. 18. 14:44
 14/18 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy kívánnád, ha izmosabb lenne? Gondolj bele úgy igazán.

Ez nem csak kifogás, hogy emiatt nem?

2012. okt. 18. 15:25
 15/18 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Az ember életében vannak ilyen időszakok, sok minden lehet a kiváltó oka.

Az lenne a kerdesem, hogy az egyuttletek alkalmaval eleg időt fordítotok az előjátékra, illetve orgazmusod mindig van?

A baratodnak is kicsit türelmesebbnek kellene lennie, mert a "kényszerszex" nem tereli jó útra a kapcsolatot.

Próbáld meg atgondolni az erzeseidet!

2012. okt. 18. 15:32
 16/18 anonim válasza:
Én hasonló helyzetben voltam, mint a barátod. csak mi majd 6 éve voltunk együtt és az utolsó évben szinte könyörögnöm kellett már a szexért. Mindig azt hittük, hogy majd csak megoldódik a helyzet. Aztán egyik pillanatról a másikra azt mondta a barátnőm, hogy inkább legyen vége, mert már nem érez irántam semmit. Így visszagondolva már megértem hogy miért nem volt szex. Ezt csak azért meséltem el, hogy ne essetek ti is abba a hibába, hogy már csak megszokásból vagytok együtt. Ha nem kívánod a szexet, akkor az sztem azt jelenti, hogy érzelmileg sem kötődsz már úgy hozzá. Egy kicsit tisztáznod kellene magadban, hogy mit is érzel. Még fiatal vagy, szval nem kell lekötnöd magad. Később hiányozni fog neked is a szex, és ha nem kívánod a párod........
2012. okt. 18. 19:20
 17/18 A kérdező kommentje:

Na, változott a helyzet. Ezt csak azért írom le, hátha lesz olyan, aki idetéved, és ilyen helyzetben van. Szóval...sokan írták,hogy már nem szeretem,és hogy így nincs értelme a kapcsolatunknak. Nos. Egyik pillanatról a másikra minden visszazökkent a régibe. Bár a szex még mindig nem a leggyakoribb,de többször van,mint eddig,és ez a barátomnak is elég ahhoz,hogy nagy legyen az életkedve és talán ezért is zúgtam újra bele,mert újra boldog velem,és mosolyog rám,csillog a szeme,többet eszik,így talán picit hízott is,jobban is néz ki,de lehet,hogy csak én látom jobbnak. Most újra úgy érzem,hogy együtt leszünk egész életünkben és nagyon szerelmes vagyok. Lehet,hogy lesznek ilyen kisebb elgondolkodások,de nem hiszem,hogy ez probléma. Ettől csak erősödik a kapcsolat,mert jobban megbecsüljük,ha boldog párkapcsolatban élünk.

Tehát. Én azt mondom, ha ilyen problémátok van: ne rögtön véget vessetek a kapcsolatnak. Legalábbis, ha szeretitek egymást annyira,hogy akarjátok folytatni. Mert ha így van,akkor megéri várni akár hónapokat is szex nélkül,mert lehet hogy hirtelen helyre áll majd minden,ahogy nálunk.:))

2012. nov. 1. 19:33
 18/18 anonim ***** válasza:

Szuper!

Örülök, hogy rendezodnek nalatok a dolgok!!

2012. nov. 1. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!