Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, előfordult már veletek VALAHA az életben, hogy 2 fiú közül választhattatok (folyt)?
Azért a 185 is eléggé magasabb az átlagnál.
210 meg óriási, legalábbis pl. fociban még a center és a kapus is 2 méter alatti szokott lenni, mert e fölött a magasság fölött már a mozgáskultúra kezd kissé darabossá és esetlenné válni pl. a focihoz (de nem minden sportban persze)
hát nem is focizott tudtommal, viszont volt sokmás amihez nagyon értett..
de példának így is tökéletes, hogy az alacsonyabbat választottam.
Hát, egyszer volt olyan, hogy két sráccal párhuzamosan ismerkedtem, randiztam, és a végén az egyiket ejtettem, a másikkal pedig kicsit közelebbi viszonyba kerültem. De a magasságukban nem volt különbség, és egyáltalán nem a kinézet döntött.
Szóval ha már kettő ember közül kell választani, biztos nem az a fontos, hogy melyik hány centisre nőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!