Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, előfordult már, hogy ti kezdeményeztetek egy pasinál?
Igen. A kíváncsiság vett rá.
Az első fiú akit leszólítottam és később... a barátom lett is az a mai napig :D
Én nekem akármennyire is tetszik egy pasi akkor se kezdeményezek, mert én elhiszem azt a "mendemondát" hogy a pasik szeretnek vadászni :) úgyhogy még ha iszok buliban ezt akkor is nagyon szigorúan betartom :)
20L
"én elhiszem azt a "mendemondát" hogy a pasik szeretnek vadászni"
Azt felejted el észrevenni, hogy a vadász-préda szerepleosztás nem egyenrangú.
Vadászra váró préda magatartással nagyon kicsi az esélye annak, hogy egyenrangú, meghitt kapcsolatod legyen.
(Egy 37 éves nő)
nem értem mit akarsz ezzel mondani utolsó. Nyilván nem leszek teljesen közömbös vagy elutasító iránta mert a mai pasik tök nyuszik és ha semmi jelzést nem mutatok hogy bejön akkor mert aztán tényleg nem mer majd odajönni...
Vagy nem erre céloztál? Akkor meg tényleg nemtudom mi a fenére...:/
Pedig be is idéztem, hogy mire ragálok.:) A 4. hsz-odra, és abból is kiemelve a vadász-préda párhuzamot.
A vadász-préda párhuzamot sokszor mondják, de sose vedd komolyan, mert az nem alkalmazható párkapcsolatra. Alá-fölérendelt a vadász-préda kapcsolat, a párkapcsolatban pedig csak akkor van szeretet, ha az egyenrangú. Ha prédaként viselkedsz, és vadászra vársz (más akaratához idomulsz 60-100%-ban), akkor csak alá-fölérendelt kapcsolatod lesz, amit én ellenjavallok. Ha még mindig nem érthető, miről beszélek, kérdezz nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!