Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Sokszor sírtatok már fiúk után?
Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 20:59
11/13 anonim válasza:
én csak 1x és akkor megfogadtam, hogy soha semmilyen fiú után nem sírok..ez volt lassan 3 éve..és azóta sem sírtam senki miatt...:D:D
12/13 A kérdező kommentje:
8-as: igen van..
pl nekem az hogy reménytelen szerelem és csak kínoz a pasi h le se szarja a fejem :/
kb ennyii..
2012. okt. 17. 21:41
13/13 anonim válasza:
Sajnos igen..mielőtt szakítottunk a volt barátommal, megfogadtam, hogy nem fogok sírni, mert ugyan senki nem(gondolok itt a full bunkó volt barátomra) érdemli meg, hogy sírjak utána. 2 hónapig nem sírtam utána(még szakításkor sem) viszont mostanában egyre gyakrabban rám tör a sírhatnék, és hát nem tudtam betartani azt a 'nem fogok sírni miatta' dolgot..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!