Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sokszor szóba kerül az exbarát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokszor szóba kerül az exbarátnője. Ez azt jelenti, hogy érez még valamit iránta, netán szereti még?

Figyelt kérdés

Friss a kapcsolatunk, sokmindent megbeszélünk. Megbeszéltük az e témákat is, erről az exéről csak rosszakat mond. Ezt meg is érteném, mert az ex megcsalta többször is.

Viszont nem tudom miért van az, hogy majdnem minden beszélgetésünk alkalmával szóba kerül ez a csaj. Mit jelenthet? Talán szereti még?

2012. okt. 8. 14:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Fáj neki, szerette és nehéz nem rá gondolni. Idővel majd elfelejti csak tegyél meg érte hogy boldog legyen és bizonyítsd be neki hogy az exénél te sokkal jobb vagy és megbízhat benned.

21/F

2012. okt. 8. 14:54
 2/5 anonim ***** válasza:

mióta szakított vele?

ez nem túl jó, ha mindig szóba hozza, de a beszélgetés róla a feldolgozás egy módja, csak éppen itt így háttérbe szorulsz, főleg ha nem is olyan régen szakítottak, akkor gondolat elterelésnek, vagy önbizalom erősítésnek jó vagy

ettől még szerethet

tehát nem bűnös szándékból van veled, csak úgy tűnik, nem heverte még ki a dolgot

2012. okt. 8. 14:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy saját példát hoznék fel. Volt egy barátom évekkel ezelőtt, akivel 8 hónapig voltunk együtt. 8 hónapon keresztül hallgattam, hogy így a volt barátnője, úgy a volt barátnője. Őt is megcsalta a volt barátnője, ráadásul a szakításuk után még a legjobb haverjával is lefeküdt, szóval nagyjából negatív dolgokat mondott róla mindig, de azt 8 hónapon keresztül.

Szóval szakítottunk és hogy mik nincsenek, a volt barátom utána megint összejött azzal a bizonyos volt barátnővel és azt hiszem még mindig együtt vannak.:)

Szóval elgondolkodnék a helyedben rajta, hogy biztosan túltette-e magát ezen a lányon és fel van-e készülve a veled való kapcsolatra.

Mert az, hogy néha feljönnek valamilyen dologgal kapcsolatban az exek, az még nem jelent semmit. De ha ezek sűrűn előfordulnak, akkor ott szerintem még van valami a volttal kapcsolatban.

2012. okt. 8. 15:02
 4/5 A kérdező kommentje:
ha most lett volna még megérteném, de már lassan 1 éve volt a szakitásuk. Az igaz, hogy a lány rútul becsapta rengetegszer, de akkor sem kellene szerintem mindig emlegetnie. Néha olyanokat is mond, hogy te nem vagy olyan mint ő, ezért megbizok benned stb.
2012. okt. 8. 15:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is több, mint 1 éve tötént a szakításom és megviselt rendesen. Már nem szeretem az exet, de fáj még mindig, amiken keresztül mentem mellette. Azóta nem mertem új kapcsolatba kezdeni, mert tuti én is az exről beszélnék egy csomószor. Ha így itthon rám jön az 5 perc, azzal nincs semmi gond, aki itt van, meghallgatja, de ha a páromnak mondanám, szerintem bántaná. Szerintem csináld azt, hogy kérd meg, hogy mondja el a történetét még egyszer részletesen, mindent, amit gondol(t), érez/érzett. Ha kibeszélitek alaposan, utána kérd meg, hogy többet ne beszéljen róla előtted, mert neked nem esik jól, hogy még mindig annyit beszél róla.

Perze a másik lehetőség az, hogy még mindig szereti.

2012. okt. 11. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!