Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Sokszor sírtatok már fiúk után?
Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 20:59
1/13 anonim válasza:
Igen. Mert egy idióta vagyok. 23/L
2/13 anonim válasza:
Legalábbis többet, mint terveztem. Sajnos nehéz az érzelmeknek azt mondani, hogy nincs semmi értelmetek és nem fogok sírni miattatok.
3/13 anonim válasza:
én csak kétszer
egyszer, mikor szakítottam a párommal, és megbántam
másodszor, mikor reménytelenül szerelmes lettem valakibe, aki nagyon csúnyán elbánt velem
4/13 A kérdező kommentje:
énis hasonló cipőkben járok..
állandóan sírok miatta...
reménytelen szerelem..
2012. okt. 17. 21:04
5/13 anonim válasza:
egyszer sírtam, azóta se engedtem senkit közel magamhoz
6/13 anonim válasza:
Ó, hajjaj. Csúnya tinilány voltam, szóval akkor literszám ontottam a könnyeimet érdemtelen fiatalemberek után.
Legutóbb a párom után sírtam, pedig minden rendben van/volt, csak elutazott egy időre, és annyira rám tört a hiánya, hogy este elpityeredtem.
8/13 anonim válasza:
Na és miért sírtatok? Valami oka csak van.
9/13 anonim válasza:
Igen, mostanában túl sokat is... Pedig nem érdemlik meg ezek a köcsögök, hogy szomorkodjak utánuk. :(
10/13 anonim válasza:
Igen sajnos :( Pedig mindig eltervezem, hogy ezentúl lesz@rom de nem megy....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!