Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka ha egy férfi azt mondja, hogy nem akar komoly kapcsolatot? Valóban létezik olyan, hogy egy férfi fél? ( elsősorban férfiak véleménye érdekelne).
Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 20:40
11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt én is így gondolom, de 33 éves, napi 14 órát dolgozik hétvégén is. És nem hajnalig bulizós fajta.
2012. okt. 17. 20:49
12/23 anonim válasza:
Hát figyelj, ezt úgy hívják, hogy munkamánia, ami a függőség egy fajtája, vagyis szenvedélybetegség.
A szenvedélybetegségeknek ha utánaolvasol (amúgy van egy könyvem: A munkamánia - szalonképes szenvedélybetegek, de a neten is rengeteg anyag van), akkor tudod, hogy aki szenvedélybeteg, az szerelmileg foglalt, mert első a szenvedélye, és csak utána jöhet a nő. Úgyhogy tekints rá úgy, mint akinek van már szerelme.
13/23 anonim válasza:
Félhet-e? Te nem olvastad az én kérdésimet? :D Nem mertem a legjobb barátom szemébe mondani, hoy belészerettem, úgyhogy levelet írtam neki a "titkos imádótól"... ő meg viháncolt a barátnőivel a levélen, úgyhogy most mégjobban félek... :D
14/23 anonim válasza:
Itt tettél fel kérdéseket? Hol?
15/23 anonim válasza:
Egyetlen nő van a világon, akinek nem ezt mondanám, mindenki másnak igen, mert senki mással nem akarok komoly kapcsolatot. És félek is egy komoly kapcsolattól, igen. Nem lennék jó benne, sosem voltam. Szóval ja, félnék tőle.
16/23 anonim válasza:
15: de akkor mire vágysz? Nem fontos neked a szerelem, szerelmeskedes? Akkor miért olvasgatod ezt a rovatot?:)
17/23 anonim válasza:
13 jah csak 15 éves kissrác srác vagy, itt a csávó meg 33 :D van azért különbség hidd el:D
18/23 anonim válasza:
16-os, bocsi, de abszolút nem réted amit mondani akarok :)
19/23 anonim válasza:
Nem jössz be neki annyira, h akarjon...
20/23 anonim válasza:
Mi a komoly kapcsolat???
Én tartósat akarok, de nem a mai világban komolynak nevezettet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!