Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális dolog az, hogy már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog az, hogy már egy hónapja nem tudom túltenni magam a szerelmi bánaton?

Figyelt kérdés
Csak 2 hónapig jártunk,viszont ez az idő életem legcsodásabb időszaka volt.Rajtunk kívülálló okok miatt viszont nem lehettünk egymáséi,ezért szakitottam Vele..:( Viszont még mindig őrülten fáj,ha csak rágondolok....nem tudom mit tegyek...pedig próbálok barátnőkkel lenni,programokat szervezek magamnak,de amint egyedül maradok otthon,viszzajön az agyamba,nem tudok nem Rá gondolni.Legszívesebben felhívnám,de nem merem. Mit tegyek?
2009. aug. 7. 17:43
 1/7 anonim ***** válasza:

1. Ő volt az első?

2. Miért kellett szakítanotok?

2009. aug. 7. 17:49
 2/7 anonim ***** válasza:
ismerős... =) szakitottam 1 hónapja egy pasival, és bánom h nemvoltam türelmes hozzá... hiányzik, visszaakarom kapni.. nemtom mittegyek.. és énis aggódom h mivan, hisz eltelt már 1 hónap...:S
2009. aug. 7. 18:04
 3/7 A kérdező kommentje:

nem az első volt,de még soha nem szerettem senkit ennyire...előtte sokáig csak vágyakoztam utána,el sem akartam hinni hogy az enyém...sajnos nem sokáig élvezhettem

nem volt időnk egymásra,illetve volt neki valakije,akit nem akart otthagyni...viszont tudom hogy szeretett ő is

őrlődött kettőnk közt,én meg türelmetlen voltam és otthagytam

már bánom,mert azóta is ha csak rágondolok,könnybe lábad a szemem ésm félek hogy már nem akar engem...pedig én akarom őt...

2009. aug. 7. 18:11
 4/7 anonim ***** válasza:

1. ha akar valamit, úgyis teper utánad.

2. előbb-utóbb elfejeted (lehet egy év múlva, az is normális!) és egy másik pasid lesz

2009. aug. 7. 18:36
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm! Várok még véleményeket! Felejtsem el vagy próbáljam még meg?
2009. aug. 7. 19:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem akarok vitázni senkivel, de ha van valakije akkor nem kéne abba a kapcsolatba beleavatkozni, mert ha össze is jöttök akkor is zavarni fog, hogy egyszer már elhagyott, plusz emiatt már biztos is lehetnél abban, hogy nem valami hűséges. Próbáld meg elfelejteni, tedd tönkre vagy dobd ki azokat a képeket amin rajta van. Ha szakít a barátnőjével és te még mindig szereted őt akkor valld be neki, de máshogy nem lenne jó neked.
2009. aug. 7. 19:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát talán írj neki egy üzenetet h Pl. "Légyszíves beszéljük meg!". Valami ilyesmit. Ha meg már tényleg nem akar téged, akkor lépj tovább rajta és nézz új partner után. Nekem ez a véleményem.
2009. aug. 7. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!