Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha egy szerelmi csalódás után egyedül szeretnék lenni örökre?

Figyelt kérdés

Nem lecseszéseket szeretnék!!

Most szakítottam a barátnőmel, nekem Ő volt a nagy Ő. nekem rajta kívül nek kell senki!!

Ha nem lehetek megint vele akkor senki nem kell!

17 évesen még nem tudhatom igazán hogy mit akarok, de így érzem.

2009. márc. 24. 17:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Jajj.. hat persze h normalis. :(
2009. márc. 24. 17:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is így érzek minden pasi után.

Az első 1.5 év után múlt el.....

2009. márc. 24. 17:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

18 vagyok. Lány.

És én ugyanezt élem most át.

2009. márc. 24. 18:06
 4/10 anonim ***** válasza:
Normális - néhány hétig, esetleg hónapig. Utána már nem.
2009. márc. 24. 18:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha rajta kívül nem kell senki, akkor mért szakítottál vele? Ezt nem értem...
2009. márc. 24. 18:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Az lenne nem normális, ha nem így éreznél. Természetes amit érzel, de idővel majd változik a véleményed. Majd jön egy másik lány aki elrabolja a szíved, persze ezt most nehéz elképzelni.
2009. márc. 24. 18:37
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Tök normális. Amikor szeretsz valakit úgy érzed mással el sem tudnánd képzelni és ha vége lesz a dolognak akkor ez az érzés még sokáig így fog maradni. Hagyj időt magadnak, egy kapcsolatot is meg kell gyászolni és nem szabad fejest ugrani egy új kapcsolatba. Ne félj nem marad így örökké, meglátod hogy fokozatosan egyre jobb lesz és újra nyitott lesz majd a szíved valaki másnak. Fe a fejjel!:)
2009. márc. 24. 18:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Normális, de úgy el fog múlni egy idő után, hogy ihaj :) Majd meglátod, nagyon fiatal vagy még.
2009. márc. 24. 18:55
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Teljes mértékben együtt érzek veled,mert velem is ma szakított a barátom!Nagyon el vagyok keseredve,nem tudok magammal mit kezdeni és nagyon hiányzik,annak ellenére,hogy nagyon rossz volt az utóbbi időben a kapcsolatunk és elég rondán váltunk el,pedig 27 boldog hónap áll mögöttünk!:'(

Nem tudok neked mit javasolni csak,amit nekem is mondanak és amivel engem is vigasztalnak:Az idő majd mindent megold!(vagyis nekem ezt mondják,de jelen pillanatban ennek nem sok esélyt adnék)

De amúgy miért szakítottatok és mennyi idő után?

Sok sikert a túllépéshez,remélem,hogy neked sikerülni fog!

:'(

2009. márc. 24. 19:04
 10/10 A kérdező kommentje:
egy félreértés miatt szakitottunk, nagyon megbántam a dolgot. 4 hónapja voltunk együt..tudom hogy nem sok idő de nekem ő volt a világon a legcsodálatosabb dolog az életembe :(
2009. márc. 24. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!