Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj egyeseknek? (lent)
Miért szólnak meg néhány lányt azért, mert mondjuk egy-másfél hónap után lefekszik a barátjával?
Csak én nem értem őket, akik ez miatt beszólnak? 17L
első:
nem írom ki, néhány bnőm beszélte, h szerintük tök szánalmas, h ilyen kevés idő után lefekszenek. Mi is tervezzük barátommal, és egy hónapja vagyunk együtt, és legjobb bnőm szerint egyáltalán nem kéne, mert csak kihasznál, h csak szexre megy (a barátom és én is szüzek vagyunk)... ahelyett, h örülne, h boldog vagyok állandóan beszól... :S
engem nem érdekel nekem aztán nem fáj..
max ha a barátnőd lennék mondanám hogy azért vigyázz meg stb..
de a te életed.. ha elbaszod neked lesz rossz nem nekem..
Nem fáj neki. Csak tudod, egy kívülálló sokkal jobban látja a kapcsolatotokat, mint te akit elvakít a szerelem.
Amúgy meg 18-20 éves kor előtt tényleg van egy ilyen társadalmi norma, hogy a fiú sokat várjon a lányra, ha szereti, a lány pedig ne legyen ribi hogy hamar odaadja magát. Főleg először.
Persze ennek a jelentősége az életkor előrehaladtával csökken. Én spec. 2 évig jártam a lánnyal mire..., igaz így is csak 15 volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!