Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjátok már meg,50 feletti pasik, hogy mi a vonzó a lányotok korú lányokban?
Figyelt kérdés
Én korban hozzátok illő, de a koromnál 10 évvel fiatalabbnak kinéző 40-es nő vagyok, és engem is lecserélt az ötvenes párom, akinél 12 évvel voltam fiatalabb, egy huszas évei elején járóra. Most muszáj dicsérnem magam, hogy tudjátok, nem egy bányarémet cserélt le. Csinos vagyok, adok magamra, jól nézek ki. Miért van egyre több 40-es 50-es 60-as férfinek huszonéves barátnője? Ezt csak divatból csináljátok, ötvenes pasik, mert a barátodnak fiatal a nője, akkor neked is az kell? Szerintem, mi 40-esek ugyanazt meg tudjuk adni nektek, mint a huszonéves, nem? Vagy tényleg a kapuzárási pánikotokkal magyarázható? És mit gondoltok, a fiatal lányok meddig maradnak mellettetek? És van bátorságotok utána visszamenni az elhagyott, korban hozzátok illő nőhöz, netán bocsánatot kérni?2012. okt. 17. 16:30
1/6 anonim válasza:
Kapuzárási pánik és nagyon imponál nekik, hogy még 50 évesen is megtudnak hódítani egy 20 éves lányt(tegyük fel nem a pénzel) akár egy vagy több éjszakára.
Más oka nem nagyon lehet, hiszen ők is tudják, hogy ilyen fiatal lány nem fog sokáig mellettük maradni és nem fog rájuk éveken át főzni, mosni, takarítani.
3/6 A kérdező kommentje:
Az nekem is van. Nem szültem, tehát nem tágult ki. Mell szintén. A mai huszonéves már 14 éves kora óta űzi az ipart, azaz azóta nem szűz, míg én 19 éves koromig szűz voltam. Tehát majdnem annyira lestrapált, mint egy jól kinéző negyvenes.
2012. okt. 17. 16:49
4/6 anonim válasza:
Azért egy normális huszonéves simán jobban néz ki, mint egy jól kinéző negyvenes. Sajnos ez ilyen, majd 15 év alatt az is elmúlik.
5/6 anonim válasza:
Szia. Én is pont 50 feletti pasi vagyok de nem cserélném le a páromat huszonévesre semmi pénzért.Se divatból se azért mert a haveromnak is huszon éves a barátnője. Valószinűnek tartom hogy a lány csak a pénzemre vagy a kocsimra hajtana.Meg különben is meddig tartana ki mellettem.Ő is ugyanugy tararítana főzne meg mosna rám.Vagy aggódna értem ha esténként nem hívnám fel telefonon? Ugyanis mi olyan távkapcsolatban élünk.Két havonta látjuk csak egymást.Megtehetném mert az internet világában már minden lehetséges hogy huszon éves lányokkal ismerkedjek, de akkor is inkább maradok a negyveneseknél.Tutira Ők jönnek be nekem.A párod egy idióta.Meg fogja bánni.
6/6 anonim válasza:
Az már pedofilség.sok sikert pasizáshoz.Az a baj,hogy nem szültél pedig kel gyerek neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!