Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megint kezdek belé szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megint kezdek belé szeretni vagy csak valami pillanatnyi gáz?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a volt barátnőmmel megszakítottam a kapcsolatot. Sok olyat tett ami szarul esett, de az utóbbi 2 hónapban nem beszéltünk már. Azóta hagytam pihenni a dolgokat és sikerült feldolgozni, magamban megbocsátottam neki a szemét dolgait. Mindig myvipen nézeget már múltkor én is megnéztem őt és ahogy láttam a képeit úgy előjöttek a régi szép idők! Olyan jó volt rá gondolni! Sőt! Múltkor éjjel vele álmodtam, hogy újra együtt vagyunk csókolóztunk öleltük egymást stb. NAgyon különös volt! FŐleg miután felkeltem megint mentem a myvipét nézni, de az új msn-emre nem emrem felvenni félek, hogy az lesz ami volt, hogy majd szórakozik velem! Mit gondoltok mit jelenthetnek ezek a jelek? Álom, myvip stb... Lehet neki is kezdek már hiányozni? Nekem hiányzik újabban.
2009. aug. 7. 13:39
 1/4 anonim ***** válasza:

lehet h a szakítás utáni időszak ráébresztett mindkettőtöket arra, h igenis szeretitek még egymást...és sikerült neked is megbocsátanod az ő hibáit.

Szóval lehetséges hogy adhatsz neki még egy esélyt...végülis egy próbát megér szerintem. Vedd fel msn-re, és próbáld kiszedni belölle h ő érez-e még irántad vmit

2009. aug. 7. 13:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Nincs is jobb mint egy kapcsolat haldoklását elnyújtani még pár héttel/hónappal.

VAGY

Viselkedhetnél férfiként is. Vissza se nézz!

2009. aug. 7. 14:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Azt kellene eldöntened, hogy egy álomképként tekintesz-e Rá, vagy képes vagy úgy elfogadni, ahogyan a valóságban van?

Mert mindkét előttem szólónak lehet igaza, a kérdés az, hogy melyik eset forog fenn?

Ha el tudod viselni, hogy Ő is valódi ember, megvannak a maga jó és rossz tulajdonságai, és Te ezekkel MIND együtt tudsz élni, adhatsz neki még egy esélyt.

Ha meg akarsz rajta változtatni ezt-azt, mert akkor milyen jó lenne újra vele, akkor van a hátra se nézz! Akkor egy álomképbe vagy szerelmes, ami a Te fejedben van, nem pedig a hús-vér valódi emberbe. EZ a dolog felejtős.

2009. aug. 7. 15:08
 4/4 A kérdező kommentje:
félre éretsz. vele álmodtam, de nem azért mert álomként tekintek rá, hanem mert sokat gondotlam rá! én úgy szerettem anno ahogy volt... nem érdekelt semmi csak ő... szerintem félre értettél, én nem akarok rajta semmit változtatni, csak szórakozott velem mindig msn-en a szakítás után és az szarul esett azért nem merem msot felvenni az új msn-re. de még gondolkodom én szeretnék újra vele lenni, de mi van ha ő velem már nem? ha ő tekint rám álomként akkor mi van?
2009. aug. 7. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!