Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok? Adott a követke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok? Adott a következő helyzet:

Figyelt kérdés
a párom (nem élünk együtt) késő estig dolgozott, de az ő ötletéből kifolyólag, megbeszéltünk, hogy miután hazaért váltunk még pár szót, msn-en. Másfél órán keresztül vártam, nem írt, nem hívott, nem volt elérhető se telefonon se neten. Ma beszéltünk (én kerestem), tudomásul vette, hogy hívtam stb. de azt mondta hazament, lefeküdt, ennyi. Akkor ez most mi? Le vagyok magasról tojva? Lassan egy éve vagyunk együtt.
2012. okt. 16. 11:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ettől nem dől össze a világ, de engem is rosszul érintene, hogy megvárat (gondolom tudta, vagy legalábbis sejtette, hogy vársz rá), és még csak elnézést sem kér. Egy "ne haragudj bogaram, de olyan fáradt voltam, hogy csak bedőltem az ágyba" máris más színben tüntetné fel az egészet.
2012. okt. 16. 12:15
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom ez mitől csesztetés. Ha én valakinek megígérek valamit, de nem tudom betartani, az a minimum, hogy értesítem róla, nem?
2012. okt. 16. 12:16
 13/20 A kérdező kommentje:
Na hát erről van szó... Ha egy ennyit mond, máris másképp állnék az egészhez, többet egy szó nem esne az esetről.
2012. okt. 16. 12:17
 14/20 anonim ***** válasza:
ez sajnos sokat elárul a személyiségéről...ami azt jelenti hogy más dolgokban is a jövőben "meglepetéseket" okozhat, ha nem reálisan látod őt
2012. okt. 16. 12:19
 15/20 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, hogy hazamentem és bealudtam, mikor megbeszéltem barátnőmmel, hogy majd este beszélünk. Hívott telefonon, nem vettem fel, tudomásul vette, hogy elaludtam és ennyi. Másnap hívtam, viccesen megkérdezte, hogy bealudtál mi? Ennyi történt. Ettől még nem vagyok sem bunkó, sem paraszt, nagyon szeretem, azóta eltelt 5 év és még mindig együtt vagyunk, szóval nem kell elefántot gyártani egy bolhából.
2012. okt. 16. 12:30
 16/20 anonim ***** válasza:

15-ös, de TE hívtad fel a barátnődet, itt meg a barátnő kereste még másnap is a "kedves"-t :)

Kérdező, szerintem mondd meg neki, hogy rosszul esett az eset (bocs a szóviccért). Két külön lakásban vagytok, a gondolatolvasás meg nyilván neki sem megy... Megérted, hogy kidőlt, de legalább utólag elnézést kérhetett volna. Nem térdreereszkedősen, bűnbánóan, kivertkutyamódjára, hanem csupán gesztusértékűen.

2012. okt. 16. 12:42
 17/20 A kérdező kommentje:
Na hát örülök, hogy nem csak én gondolom így. Mégis csak igazam lehet...
2012. okt. 16. 12:45
 18/20 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem meg végigkefélte az éjszakát egy kolleganőjével! Vagy egy olyan csajjal, akivel azután találkozott, hogy megbeszéltétek az esti msn-ezést! Van ilyen!

Jöhetnek a piros kezek!!! :D

2012. okt. 16. 13:35
 19/20 anonim ***** válasza:
Sajnos nagyon is lehetséges amit a 18-as ír.
2012. okt. 16. 16:13
 20/20 anonim ***** válasza:
Én elválnék az egyszer szent! velem ilyent nem lehet megtenni. Még be is perelném.
2012. okt. 16. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!