Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok? Adott a következő helyzet:
Figyelt kérdés
a párom (nem élünk együtt) késő estig dolgozott, de az ő ötletéből kifolyólag, megbeszéltünk, hogy miután hazaért váltunk még pár szót, msn-en. Másfél órán keresztül vártam, nem írt, nem hívott, nem volt elérhető se telefonon se neten. Ma beszéltünk (én kerestem), tudomásul vette, hogy hívtam stb. de azt mondta hazament, lefeküdt, ennyi. Akkor ez most mi? Le vagyok magasról tojva? Lassan egy éve vagyunk együtt.2012. okt. 16. 11:52
1/20 anonim válasza:
Fáradt volt, ennyi. Írtad, hogy késő estig dolgozik. Olyan nehéz elhinni, hogy ELFÁRADT???
Facebookozz, meg maszturbálj, ne a párod csesztesd.
2/20 anonim válasza:
Fáradt volt! Lefeküdt, és elaludt. Na mi van? Megesik az ilyesmi.
3/20 anonim válasza:
Hát ja le vagy magasról...:D Én már csak nevetek,hogy emberek képesek ilyen bunkó tulkokkal lenni:D:D
4/20 anonim válasza:
1.2. válaszolók: ha fáradt akkor ne mondja,hogy fognak beszélni miközben esze ágában sincs.
6/20 A kérdező kommentje:
Engem is zavar, hogy akkor ne mondja, hogy beszélünk, hiába ne várjam... Meg ha fáradt is, egy sms-t lehet dobni...
2012. okt. 16. 11:59
7/20 A kérdező kommentje:
Hát NEM kért...
2012. okt. 16. 12:00
8/20 anonim válasza:
1-es és 2-es, nem az volt a baj, hogy elfáradt és lefeküdt. Hanem hogy ő akart beszélgetni kicsit, aztán meló után mégis úgy döntött, hogy inkább egy szó nélkül lefekszik, míg a barátnő (a megbeszéltek szerint) várta a jelentkezését. És még utólag sem esett ki a száján egy elnézésféleség.
9/20 A kérdező kommentje:
Na pontosan erről van szó... És akkor most...furán hangzik így de, mit csináljak?
2012. okt. 16. 12:13
10/20 anonim válasza:
Független attól, hogy fáradt, irhatott volna egy sms-t, hogy fáradt vagyok, lefekszek aludni, szeretlek.. vagy valami ilyesmi. szerintem nem nagy elvárás...
Bunkó és kész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!