Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondjam őszintén a páromnak hogy terhemre vannak a barátai, vagy keressek kifogást?
Párommal kb egy hónapja vagyunk együtt. Ő nagyon barátközpontú, sok időt tölt velük, sokat buliznak. Én nem vagyok az a nagy eljárós fajta.
Múlt héten egy ittasabb állapotomban ( pedig ritkán iszom ) felvetette barátom hogy a hétvégén bulizzunk egyik barátnőmnél ( egyszer már buliztunk ott).
Na, mivel nem akartam barátom bagázsát barátnőm kis lakására csődíteni, felvetettem, hogy inkább bulizzunk nálunk.
Mindenki örült, én másnap nagyon megbántam, mert nekem se pénzem, sem energiám ehhez az életmódhoz amit ők nyomnak. A lakásunk is nagyon kicsi, ezek meg nagy lábon élnek.
Így is sokszor nehéz velük lépést tartanom, az anyagiak miatt, kicsit szegényebb sorból vagyok.
Nem hiszem hogy kibírnék egy ilyen bulit, azzal a tudattal hogy szüleim kényelmét is megzavarom.
Hogy mondjam le?
Mondjam meg hogy csak ittas pozitív érzeteim miatt vetettem fel hogy legyünk nálunk, vagy keressek inkább kifogást? Ti mit tennétek?
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!