Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elcsattant egy pofon. Megmondj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elcsattant egy pofon. Megmondjam neki, vagy maradjon titok?

Figyelt kérdés

Tegnap hazakísértem a barátnőmet.Kicsit össze vesztünk út közben.Mert most 1-2 hétig a tanulmányaimra szeretnék koncentrálni,és addig nem igen találkoznánk.Viszont ő nagyon is szeretne.Kicsit elutasító voltam vele,és amikor már bement a házba elkezdett sírni.Én ezt már nem láttam mert már haza indultam.De utánam jött a bátyja,hogy miért sír a húga.Mondtam neki,hogy nem bántottam.Csak most kis időt nem találkozunk.Mert sokat kell tanulnom.

Erre ő fennhangon kezdett el beszélni,hogy én ilyen olyan szemét vagyok,hogy miért okozok fájdalmat neki stb...

és fenyegetően akarta rázni az öklét az arcom előtt.De én reflexből orrba vágtam.Tudom nem kellett volna.

Segítettem neki elállítani a vérzést,meg mondtam hogy nem szándékos volt.

Rosszul is éreztem magam miatta.El is mondtam neki ott,hogy soha nem tennék rosszat a húgával.Nem kell így reagálni.

Elmondjam a barátnőmnek ez az incidenst?Hibásnak érzem magam.

F19 L17.A bátyja velem egykorú

2012. okt. 3. 14:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem szándékos volt!!:DDDD Hát ezen jót röhögtem :DDD

Nem szándékossan hogyan vered be valakinek az orrát?:D

2012. okt. 3. 14:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Önvédelmi sport.Ha valaki ilyen csinál rögtön üss.Ez már bennem van
2012. okt. 3. 14:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha nem te mondod el, elmondja majd a barátnőd bátyja. Így is úgyis meg tudja.

Szerintem inkább te mond el, mert így te alakíthatod ki a lányban az első benyomást...

2012. okt. 3. 14:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Ő volt a hibás. 1: miért szól bele a kapcsolatotokba. 2: ha már beleszól, tegye azt intelligens ember módjára, előbb hallgassa meg a másik felet, mielőtt hőbörögne. Szerintem nem ártott neki ez a kis orrba simogatás. Hátha ettől leszáll a magas lóról.
2012. okt. 3. 14:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen, ha a bátyókának baja van, megmondhatná ezt tapintatosan is, nem pedig fenyegetőzni kell. Megérdemelte a pofont.

Barátnőd úgyis megtudja (csoda, hogy eddig még nem hívott fel, hogy hallotta, mi volt), mondd neki inkább te előbb.

2012. okt. 3. 14:22
 6/8 anonim ***** válasza:

A barátnőd miatt aggódj a legkevésbé, örülj, ha megúszod feljelentés vagy egy alapos verés nélkül (oké, hogy karatézol, de hány ellenféllel bánsz el egyszerre?)

A barátnőd meg már úgyis tudja szerintem. Csak abban reménykedhetsz, hogy nem kedvelte túlságosan a bátyját...! :))

2012. okt. 3. 14:33
 7/8 A kérdező kommentje:

Elég undorító dolognak tartom,hogy 4-5 ember támad meg 1 embert....

Felhívtam és elmondtam neki,mert nem tudunk ma találkozni.

Mondtam,hogy személyesen kéne megbeszélni de elmondom.

Elmeséltem mi történt.

Kaptam egy fejmosást.Miért kellet megütni stb...és hogy jó hogy van egy ki szünet,mert tud gondolkozni.

Mert hogy én minden kis dologra így reagálnék...Hiába mondta,hogy véletlen baleset volt.Nem kellett volna fenyegetőzni.Erre csak annyit válaszol.Meg lehetett volna beszélni.

-.-

2012. okt. 3. 14:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Én még tökön is rúgtam volna.:P
2012. okt. 3. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!