Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nehezemre esik elköteleződni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehezemre esik elköteleződni, vajon miért?

Figyelt kérdés

Lehetett volna kapcsolatom több is,de amikor a dolog közeledne a végkifejlethez, akkor valamiért elvesztem az érdeklődésem a másik fél iránt és meghátrálok. Az jut eszembe, hogy akkor betolakszik egy ember az életembe és ezt nemigazán szeretném, illetve szeretném is meg nem is. A környezetemben elég sok rossz kapcsolat szem-és fültanúja voltam már, lehetséges lenne, hogy ezek is rossz képzetet alakítottak ki bennem a kapcsolatok iránt?

Fiú vagyok egyébként.

2012. okt. 15. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok én is, csak én lány vagyok.Nekem a közeli családtagjaim is azt szajkózzák, jobb míg független vagy blablabla... de van úgy hogy én is szeretnék valakit igazán szeretni. Nekem is voltak olyan gondolataim, hogy betolakodik az életembe, de most már úgy gondolok erre, hogy megoszthatod veled minden örömödet, bánatodat, és ő is veled. Mindenesetre drukkolok neked! :)
2012. okt. 15. 21:25
 2/4 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? Amugy vannak igy emberek és el is vannak jól egyedül vagy alkalmi kapcsolattal, ha Te is inkább erre vágysz szíved joga így élni.
2012. okt. 15. 21:42
 3/4 poiu ***** válasza:
Igen, rossz képzetet alakítottak ki. És hiába vagy okos és tudod ezt, baromi nehéz lesz ettől megszabadulnod. Pedig kellene.. drukkolok.
2012. okt. 15. 23:10
 4/4 A kérdező kommentje:
A koromat inkább megtartanám magamnak, de köszi a válaszokat!
2012. okt. 16. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!