Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zgodna kérdése:
Miért nem jön a szerelem? Lehet élni a szerelem nélkül?
Figyelt kérdés
20 éves/F vagyok, és nem volt eddig még párkapcsolatom. Talán a magány miatt érzem, sőt biztos hogy az miatt, de belepusztulok ha nem lehetek szerelmes. Kell valaki akiért élhetek, akit szerethetek..meddig bírhatom ezt a magányt anélkül, hogy ne csináljak valami hülyeséget vagy ne forduljak be? Vágyok a szerelemre, hogy valaki engem is szeressen, hogy érezzem azt hogy valakinek én is számítok. Ha esetleg a vágyam tényleg csak vágy maradna el tud ez múlni idővel, mert ez az érzés most felemészt.2012. okt. 15. 17:11
1/4 anonim válasza:
Nem tudom hogy te milyen vagy szóval válaszolni sem nagyon tudok..:/
DE! az unokatestvérem 26 éves.. még nem csókolózott.. egyszerűen fél.. egy nagyon csinos lány randira hívta.. félt elmenni..
nem jár SEHOVA..
Ha te is ilyen vagy akkor ajánlom hogy járj el szórakozni (nem diszkóra gondolok ahol mindenki kottára issza magát..)
Nyugodtan ismerkedj. ;)
Sok-sok szerencsét. ;)
/l
2/4 A kérdező kommentje:
Volt már rá alkalom, hogy engem is hívtak..csak az a baj hogy bemagyarázom magamnak hogy talin kívül úgysem lenne több. Ha te lány vagy mikor döntöd el azt, hogy a srác megfogott vagy nem? Egy találkozás már jelent valamit??szóval ha már abba belement...akkor mekkora esély van rá, hogy tovább is viszi a dolgot. Sokat számít az első.
2012. okt. 15. 17:24
3/4 anonim válasza:
Az élet szemét (is) de néha ad lehetőséget légy nyitott egy szerelemre és eljön az időd..
4/4 anonim válasza:
Szerintem csak akkor megy el veled bárki ha 'bír' és nem feltétlenül csak barátként.. de próbálkozni mindig szabad.. csak lazán. ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!