Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell egy lánnyal párkapcsolatot kialakitani?
" #3
nézhet ki jól, ha nincs önbizalma fuccs! ha nem néz ki jól, de bízik magában és próbálkozik, hidd el h vkivel sikerülni fog neki!
"
Valahogy a szivem azt sugja hogy neki van igaza(aki azt irja hogy nem a kinézeten mulik föleg)
Én is jol nézek ki,jopár fullos lány mondta már,egyszerüen nincs elég önbizalmam, ezt tudom.
szóval a tények azt mutatják hogy nem a külsön mulik csak.
Habár az igazság ,itt is ott is jelen van.
tényleg vannak akik csak a kinézetüknek köszönhetik hogy van csajuk.de azért ez nem általános dolog szerintem.láttam én már olyan 20 éves fiut aki iszonyat ronda volt(csupa pattanásos arc,gülü szemek+abszolut nem tünik férfiasnak, és olyan szép 17 éves barátnője van hogy csak nézek.
de ezek szerint kell lennie valaminek ami megfoghatta a lanyt benne.
Nézd, párom nem álompasi, de annyira levett a lábamról a kedvességével, hogy törődött velem, érdeklődött és gyengéd volt, hogy csak na.
6,5 éve vagyunk együtt már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!