Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell egy lánnyal párkapcsolatot kialakitani?

Figyelt kérdés
Nem volt még senkim se ,csak elutasitást kaptam idáig.
2012. okt. 15. 15:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
26%
En nem akarom senki partjat fogni, de en is azt latom amit az 57%os mondd. Amugy ez az onbizalom kerdes kicsit olyan mint a poker tudod. Ha nekem fullom van, akkor nagyobb az onbizalmam tole, mint akinek csak egy 3as parja van. Persze lehet neki onbizalma, ha ugyis szar lapja van, bizonyos esetekben sikerulhet neki, de nagyreszt szivas lesz belole... Remelem a pelda illusztralta amit mondani akartam.
2012. okt. 15. 16:34
 12/15 A kérdező kommentje:

" #3

nézhet ki jól, ha nincs önbizalma fuccs! ha nem néz ki jól, de bízik magában és próbálkozik, hidd el h vkivel sikerülni fog neki!

"

Valahogy a szivem azt sugja hogy neki van igaza(aki azt irja hogy nem a kinézeten mulik föleg)

Én is jol nézek ki,jopár fullos lány mondta már,egyszerüen nincs elég önbizalmam, ezt tudom.

szóval a tények azt mutatják hogy nem a külsön mulik csak.

2012. okt. 15. 21:21
 13/15 A kérdező kommentje:

Habár az igazság ,itt is ott is jelen van.

tényleg vannak akik csak a kinézetüknek köszönhetik hogy van csajuk.de azért ez nem általános dolog szerintem.láttam én már olyan 20 éves fiut aki iszonyat ronda volt(csupa pattanásos arc,gülü szemek+abszolut nem tünik férfiasnak, és olyan szép 17 éves barátnője van hogy csak nézek.

de ezek szerint kell lennie valaminek ami megfoghatta a lanyt benne.

2012. okt. 15. 21:24
 14/15 A kérdező kommentje:
és az nem a külseje nyilvánvaloan.
2012. okt. 15. 21:25
 15/15 anonim ***** válasza:
46%

Nézd, párom nem álompasi, de annyira levett a lábamról a kedvességével, hogy törődött velem, érdeklődött és gyengéd volt, hogy csak na.

6,5 éve vagyunk együtt már.

2012. okt. 16. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!