Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor lesz vége a csalódásnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lesz vége a csalódásnak?

Figyelt kérdés
Tudom mindenki mondja hogy 21 vagyok, de annyira elég a szerelmi csalódásból. Annyi harag ès düh van bennem hogy mindig pofára esek (és leginkább magamra haragszok hogy szerencsètlen vagyok). Egyáltalán lètezik igaz szerelem mindenki számára, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
2012. okt. 14. 22:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Sírjunk együtt, mert én is szerencsétlen vagyok. 15/F
2012. okt. 14. 22:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Nincs korhoz kötve az ember első vagy sokadik szerelmi csalódása.

Szerintem nem, nincs mindenki számára igaz szerelem. Bár úgy hiszem, hogy mindig megvan az oka annak, ha az ember megismerkedik valaki újjal, belezúg, legyen bármi is a vége, "hepi vagy depi".

Egy a fontos, hogy soha sem szabad feladni. Ez közhely lett mára, de amit az ember nagyon akar, meg is kaphat.

Ja, és nem vagy szerencsétlen. Mindenki hibázik, te is, én is, és ezekből tanulnunk kell, hogy legközelebb ne kövessük el.

17f

2012. okt. 14. 22:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen, kedves kérdező, és első válaszadó. Mind a ketten szerencsétlenek vagytok. Miért? Mert ezt elhiszitek.

Egészen addig lesz részetek csalódásban amíg nem vagytok képesek elfogadni önmagatokat. Mert hiába elcsépelt: hogy fogadjon el valaki más úgy ahogy vagy, ha még te magad sem tudod ezt megtenni?!

Szóval fejezzétek be a bőgést, (ez amúgy is a gyengeség jele, egy pasi(??)-nál...) és szedjétek össze magatokat. Nem kell görcsösen akarni egy nőt, a későbbiekben úgyis csak a baj, a nyűg lesz velük. -"bocsi szívem" ha netán olvasnád...- Szóval fejet fel, zsepit el, és irány a ... ezt már találjátok ki magatok... :D

2012. okt. 14. 22:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Én képtelen vagyok olyankor dühöt érezni...igaz eddig csak egyszer volt szerelmi csalódásom:) de az brutálisan fájt...hogy válaszoljak a kérdésedre is, szerintem ne zárkózz el az új emberektől, mert lehet hogy majd olyannal is találkozol aki ezerszer boldogabbá tesz a csalódásod okozójánál, igaz, tudom, hogy amikor benne vagy, ezt nehéz elképzelni. 24F
2012. okt. 14. 22:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Úgy értem, hogy eddig engem csak dobtak a lányok. Már nem keresek olyan görcsösen barátnőt magamnak, mint azelőtt. Meguntam, hogy folyton szakítanak velem. Majd a sors eldönti, hogy kit szán nekem.
2012. okt. 14. 22:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm minden eddigi válasozlónak :) Lány vagyok egyébként, most vettem észre, hogy kihagytam :/ Sok igazságot írtatok, csak így van, ha benne vagyok egy szituációban akkor marha nehéz azon túl lépni, vagy pozitívan látni bármit is, de igyekezni fogok majd. Hiszen nem hiába tartja a mondás, hogy mosolyogjunk akkor is ha fáj, mert lehet egyszer valaki a mosolyunkért szeret belénk. Hát... legyen igaza ennek a mondásnak :)
2012. okt. 15. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!