Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres?

Figyelt kérdés

A kérdés - nyilván csak számomra, de - összetettebb. A barátom és én 3 hónapja vagyunk együtt, semmiben nem illünk össze, de nagyon belé szerettem, szintén nem tudom miért.

Ahhoz képest, hogy nincsen bennünk közös dolog nagyon jól elvagyunk, de alapvetően nem keres. Ha én felhívom/írok neki, hogy ráérek, megbeszéljük, hogy mikor, és találkozunk, ha csak tíz percre, akkor tíz percre is lejön hozzám.

Nincs pénz a telefonján, de nem is hajlandó feltölteni, mondván, úgyis mindig odaadná másnak és ők beszélnék le. Oké, de a mai világban millió más módon meg lehet oldani a kommunikációt.

Legszívesebben várnék addig, amíg ő megkeres, de türelmetlen vagyok és egy idő után mégiscsak felhívom...

Egyszer már szóba került a dolog, amikor közölte, hogy az előző barátnőivel nem minden nap találkozott, hanem másfél hetente egyszer, nyilván ehhez én nem vagyok hozzászokva, és nem is akarok.

Szóval a kérdés adott: miért és hogyan tudnám megváltoztatni?

2012. okt. 14. 10:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Hagyjad, jól csinálja.Ha futna utánad, hamar lekoptatnád.
2012. okt. 14. 10:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Várd meg míg keres. Az előző barátnőivel nem találkozott sűrűn.....naés!? Ne hasonlítsa a kapcsolatotokat az előzőekhez, ha szeretne, nem másfél hetente akarna látni.

Ne keresd, ha nem keres, akkor tudod mi a dolgod. :(

2012. okt. 14. 10:35
 3/5 anonim ***** válasza:

a másfél hetente egyszer találkozás, az távkapcsolatban normális. amúgy minden nap nem kell találkozni, azt én sem igazán támogatom. én 2-3 alkalommal hetente ki vagyok békülve, ezzel nem mászunk nagyon egymás nyakára, mindenkinek van ideje másra és másokra is.

én a helyedben leülnék vele, és szépen elmondanám azokat, amiket itt nekünk is elmondtál. ha szeret, akkor tud ezen változtatni. én nem hiszem el, hogyha szeret téged, és van lehetősége találkozni veled többször is, mint másfél hetente, akkor nem akar élni vele... mert ha nem lenne lehetősége, akkor oké, na de így... te meg olyan emberrel minek akarsz együtt lenni, akiről tudod, hogy nem szeret? érted.

2012. okt. 14. 10:36
 4/5 Morzsa ***** válasza:
Azért nem keres,mert te úgyis keresed.Ha nagyon hiányoznál neki,akkor keresne,és a telóját is feltöltené,hogy bármikor felhívhasson téged,hogy hallja a hangodat.Próbáld azt ki,hogy ne keresd,hogy egyáltalán keresni fog-e...ha nem keres,akkor egyértelmű a szitu.Nehogy te fuss már egy pasi után.Legyen tartásod!!!
2012. okt. 14. 10:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Van egy rossz hirem! A baratod vagy:

- meleg

- bi

- beteg

- massal csal

- egyszeruen sz@rik rad

Ez egeszseges embereknel abnormalis.

2012. okt. 14. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!