Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálom ezt? Már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálom ezt? Már szinte fizikailag fáj, hogy nincsen senkim.

Figyelt kérdés
Arra vágyom,hogy végre valaki átöleljen,hogy szeressen,hogy megcsókoljon,hogy suttogjon a fülembe.. de mindig elrontom... Először mindig csak álmodozok egy pasiról aztán mikor kicsit közelebb kerülök hozzá valamilyen oknál fogva megriadok,vagy nem tudom és le mondok róla,nem köszönök többet neki,letiltom facebookon vagy MSN-en stb... de nem tudom,hogy miért hiszen már annyira vágyom rá,hogy legyen egy normális kapcsolatom,és mikor már komolyra fordulna a szó "elmenekülök" aztán meg megint rinyálok,hogy nincsen senkim.. Nem tudom,hogy miért teszem ezt magammal... ennyire félnék a párkapcsolattól?? Még nem volt barátom,még csókolózni se csókolóztam..lehet,hogy ez a baj? Hogy félek az új dolgoktól? De hogy tudnék ezen változtatni,hogy mernék kezdeményezni,vagy hogy bírnám ki,hogy ne lépjek le?? Kérlek segítsetek mert belülről emészt ez az egész...szar alaknak tartom magam,de eddig nem igazán sikerült tennem az ellen,hogy ne hagyjam faképnél a kiszemeltem. 18/L
2012. okt. 14. 09:33
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Rendben ezt a "kritikát" már elfogadom. :)
2012. okt. 14. 11:29
 12/16 anonim ***** válasza:

Én is ilyen voltam. 2 oka lehetséges:

1: Nem vagy még felkészülve egy párkapcsolatra. Lehet, hogy te azt hiszed, meg akarod is, de valójában lelkileg még nem vagy kész rá.

2: Nem találkoztál még azzal a fiúval, aki ezen változtatni tudna.

Én 19 évesen ismertem meg az első barátomat, igaz, nem volt hosszú életű kapcsolat (mert én akkor költöztem kollégiumba, és nem akartam távkapcsolatot másfél hónap után), de ő volt az egyetlen, akit el tudtam képzelni magam mellett. Amikor ő ért hozzám, az mindig jól esett, és szerettem hallani a hangját, és érezni az érintését.

Szóval szerintem ne görcsölj rá! Úgyis érezni fogod, ha már itt az idő. :)

2012. okt. 14. 11:37
 13/16 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm. :) Azt hiszem,hogy ezt a tanácsot megfogadom és várok szépen :)
2012. okt. 14. 12:44
 14/16 anonim ***** válasza:
Sok sikert kérdező
2012. okt. 14. 12:57
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Igyekszem megváltozni :)
2012. okt. 14. 18:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Az egyik barátnőm egy ilyen pszichopata "áldozata" mint amilyen te vagy csak ugye az pasi. Kikészíti teljesen a barátnőmet, hol közeledik, hol ellöki. Egyszóval beteg vagy és ezt a legkomolyabban mondom. Tudom, hogy nem ezt szeretnéd olvasni, de ezzel szakemberhez kell menned, mert egyrészt életeket tehetsz tönkre ezzel a viselkedéssel (ha valaki igazán szeret, bele fog őrülni ebbe, amit művelsz) másrészt meg soha a büdös életben nem lesz normális kapcsolatod. Szakember, még egyszer hangsúlyozom!
2012. dec. 8. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!