Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nélkülem bulizik! Jogos a rossz érzésem?
Nem is azon van a hangsúly, hogy nélkülem, mert máskor is elmegy nélkülem a haverokkal és nincs ezzel semmi gond.
Délután közölte, hogy ő egy másik lánnyal elmegy este bulizni. Relative kettesben... Én akkor sem tudtam se köpni se nyelni és azóta sem tudok, nagyon rosszul érint.
Megígérte, hogy felhív, hát azóta sem tette, nekem pedig már szinte minden megfordult a fejemben.
Nem ismerem a csajt, csak látásból, a párom SZERINTEM nem csalna meg, én így érzem, de akkor is borzasztóan érzem magam. Próbáltam elterelni a figyelmemet de nem megy. Úgy érzem, hogy egy szál elpattant köztünk és nem tudom miért ért ez most ekkora sokként.
Kérlek tegyetek helyre! Jogosan érzem magamat rosszul, vagy ez csak hiszti? Ti elengednétek-e a párotokat ilyen szituban valakivel bulizni?
Azt még hozzá tenném, hogy ez fordított esetben nem történhetne meg. Én srácokkal nem mehetek nagyjából sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!