Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma volt az első csókom és nem sikerült túl jól. Ezen lehet javítani? Hogyan mondjam el neki?
Figyelt kérdés
Bővebben: Az egyik gond az volt, hogy túl hamar kinyitotta a száját és már nyalakodtunk és nem elcuppant hanem csak úgy simán eltávolodtunk. Lehet ezen javítani? Hogy mondjam el neki, hogy az elején még ne dugja már át a nyelvét?2012. okt. 9. 18:12
1/13 szacsiga válasza:
Az első mindig furi, de ha elmondod mi esne jól neked és sokat gyakorlotok akkor minden szuper lesz.
3/13 anonim válasza:
Pontosan! Elsőnek nekünk is furcsa volt és nem jött össze 10x próbálkozásra már sikerült normálisan, élvezhetően :)
4/13 A kérdező kommentje:
De hogy mondjam el pl. hogy ne nyissa túl korán a száját?
2012. okt. 9. 18:25
5/13 anonim válasza:
sehogy. a jó csókot nem lehet betanítani. tudom közhely, de azt mondják hogy akivel nem jó a csók elsőre azzal nem lesz jobb 1000-edjére sem, mert nem vagytok összhangban. ezáltal ez a kapcsolat is meg van jósolva- nemsokára valaki kirakja a másik szűrét. szerintem ez abszolút igaz, akármennyire is röhejesen hangzik hogy egy csók alapján ítélem meg a helyzetet (...) amugy ha az megnyugtat nekem is borzalmas volt az első csókom, ugyanolyan nyálas-nyelves undorító volt. nem tudtam "helyes útra terelni" a srácot - ezt bizonyítja hogy már nem is köszönünk egymásnak. majd ha megtalálod a megfelelő csókpartneredet, valószínűleg azzal tökéletes összhangban leszel, és akkor leszel majd boldog és kiegyensúlyozott :)
6/13 A kérdező kommentje:
csak egy hónapja vagyunk együtt és egyáltalán semmi okunk nem lenne a szakításra. akkor inkább beszélek vele és javítunk a dolgon.. nem tudom hogy :S
2012. okt. 9. 18:32
7/13 anonim válasza:
Első első vagy pedig a mostani baràtoddal az első?
8/13 A kérdező kommentje:
első és vele is első.
2012. okt. 9. 19:01
9/13 anonim válasza:
minél többször osztjátok meg egymással a gondolataitokat, annál közelebb fogtok kerülni egymáshoz, főleg ha ilyen kínos témákról van szó, ha mindketten jól kezelitek és megértitek, és ő is figyel rád akkor figyelembe veszi a kérésed is, szerintem mondd meg neki h te nem ilyen csókra vágysz mert mondjuk romantikusabb típus vagy, és ha máskor is átdugja a nyelvét akkor rögtön távolodj el tőle , de az előttem szólókkal is egyetértek, de azért talán nem veszett az ügy ha rád tud hangolódni romantikus szintenXD viszont az is lehet h nagyon túlbuzgóak a hormonjai és nem akar bírni magával és azért csókol így, vannak fiúk akik arra vágynak h csak legyen már egy csajom mert annyira kíváncsi meg ilyenek, és akkor erre is hajt rá, pedig egy kapcsolatban ha tényleg szerelmesek vagytok egymásba akkor a problémák szinte magától meg is oldódnak persze ha meg is beszélitek egymással és bíztok is egymásban, naszóval ha nem a szerelem és a bizalom tart össze titeket, legalábbis az ő részéről mondjuk csak a kíváncsiság+nagyon tetszel neki, akkor az azért ki fog derülni, csak figyelned kell a jelekre...XD (az én első csókom amúgy isteni volt, teljesen egymásra is hangolódtunk és egyáltalán nem siettük el, mindketten kicsit félősök is voltunk meg zavarban voltunk, először csak az ajkunk értek egymáshoz és azok surlódtak egymáson egy ideig, aztán mindkettőnk szája kicsit elnyílt és éreztük egymás ajkát az ajkunkkal, aztán persze jött aminek jönnie kellett, lassan, és mi csak egy v talán két hónapra rá kezdtünk el nyelvezni is és az úgy teljesen rendjén is volt, meg az már kevésbé romantikus, inkább szerelmesen heves és vágyakozó, de amikor még szinte ismerkedő fázisban vagytok meg a járás elején, hát nem innen kéne kezdeni...meg én már 9 hónapja együtt vagyok vele és tényleg nagyon fontos h legyetek összehangolva, és ha ez megy, akkor idővel szinte már olvastok is egymás gondolataiban, meg ugyanarra gondoltok gyakran, dehát úgy tűnik h ő nem ugyanarra gondolt mint te....XD)
10/13 anonim válasza:
Mielőtt megcsókolna, mondd neki szelíden, hogy: "lassan, finoman!", és először csak a száját csókolgasd, aztán lassan kezdd nyelvvel. Ha erre sem "hallgat", akkor kivárod, míg lecsitul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!