Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ekkora magasságkülönbség még jó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekkora magasságkülönbség még jó?

Figyelt kérdés
A barátom csak 5 centivel magasabb nálam. Eleinte tökre tetszett, hogy nem olyan magas, sose zavart volna, de fél év után elkezdett zavarni, és azóta is zavar már egy újabb fél éve.. elég magas lány vagyok (majdnem 180 cm), és azt veszem észre, hogy folyton megnézem a magas pasikat és arról álmodok, hogy ő is egy kicsivel lenne nagyobb...Ettől függetlenül azt érzem, hogy Ő életem párja, viszont ha már ennyi ideje zavar, attól félek, hogy egész életemben ennyire zavarna, és egy idő után megőrülnék. Mit tanácsoltok? Vajon egy idő után elfogadom majd?Ha eddig nem zavart, egyszer csak miért tűnt fel?

2012. okt. 14. 02:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha tényleg úgy érzed, hogy ő életed párja, akkor kicsit érdekesen hangzik, hogy a magassága miatt problémázol.
2012. okt. 14. 02:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Tanácsot kérsz? Szerintem szeresd. Ha nem tudod, akkor ne.De lehet, hogy valami más gond van vele, ha állandóan más fiúkhoz hasonlítgatod.

Az én fiúm ennyivel alacsonyabb nálam, de imádom és nem zavar.

2012. okt. 14. 03:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Magasság nem mérvadó,és különbség jó
2012. okt. 14. 08:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Érdekes, szegény barátod, pedig a leírás alapján még az átlagnál is picit magasabb, és még így is a magassága miatt aggódik a barátnője, hát nem lennék a helyében. Na asszem ezért fogok én a 180 centimmel max 170 centis csajoknál próbálkozni...175-nek már nem elég az 5 cm különbség, egymagasságról meg ne is beszéljünk.

Szerintem ezt magadban rendezd le, nehogy szólj neki. Nem tud rajta változtatni, és én mocskos szarul érezném magam ha a magasságom zavarna egy csajt (főleg úgy h megvagyok kb 183-4 cm v nemtom mennyi a barátod :D)

2012. okt. 14. 11:08
 5/5 anonim ***** válasza:

A barátodra való tekintettel hagyd el, ne rabold tovább az idejét. Hátha talál még olyan nőt, aki kevésbé felszínes. Te úgy látszik egy alantas kis ösztönlény vagy. Neked olyan barát való, aki hasonló hozzád. Egy magas, vállas, erőszakos alfahím.

És elárulom: Nem szereted őt. Az eszed mondatja veled, hogy PRAKTIKUS vele lenni, de a szerelem nem racionális, hanem érzelmi alapon történik. Úgy pedig nem szereted, mert másról álmodozol.

2012. okt. 18. 05:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!