Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik még egy ekkora pöts a világon? Vagy csak sikerült kifognom a "tökéletes" pasit?
A pasim áthívott magukhoz hétvégére, mert a szülei nincsenek itthon. Reggel értem ide. Full sötét volt a lakásba le volt húzva minden redőny. Barátom ott ült a gép előtt pizsamában, és valami játékkal játszott. Átverekedtem magam a kupin, oda mentem hozzá hogy adjak egy puszit, erre kiakadt hogy most miattam elrontotta. Aztán felhúztam a redőnyt, hogy jöjjön be egy kis fény. Ő meg visszahúzta, mert így tükröződik a gép képernyője nem tud játszani. Én meg foglaljam el magam valamivel. Kérdeztem, hogy mi a $zart csináljak ilyen sötétbe, erre azt válaszolta, hogy neki tök mindegy, csak őt hagyjam játszani. Most komolyan ekkora paraszt hogy lehet valaki? Én azt hittem jó fej. :( Utánna össze szedtem a cuccomat, és haza jöttem, azóta folyamatosan hivogat telón. Megbeszéljem vele a dolgokat? Vagy aki ekkora pöts az már soha sem változik és inkább hagyjam?
Amugy 17 évesek vagyunk.
úgy, ahogy az 5ös mondja
ennél nagyobb pötsök is léteznek egyébként
Nem tudom, miért van felháborodva a srác, elvégre is ő hívott át magához. Nem?
Gondolom nem ismeritek még egymást olyan jól, ha beleszőtted azt is, hogy "én azt hittem jó fej."
Jól tetted, hogy összeszedted a holmidat, és leléptél. Ne legyen már akkora p*cs, hogy áthív magához, és aztán rád se sz*r!
Nekem volt egy barátom még pár évvel ezelőtt, akivel nem egy városban laktunk. Velünk is előfordult, hogy elmentem hozzá, és ő pont akkor ment el tusolni, vagy babrálni valamit a konyhában, vagy biciklit szerelni, vagy franc se tudja már mit csinálni, de azt mondta nekem, hogy addig üljek le a gép elé, foglaljam el magam. Na, én akkor visszaválaszoltam, hogy "netezni otthon is tudok, azért jöttem hozzád, mert veled akartam lenni."
Szóval nekem is rosszul esett a dolog. Pedig mi akkor már 1 éve is együtt voltunk...
Szóval tapasztalatból mondom, hogy ha valaki így indít egy közös hétvégét, az már nem jó jel. 1 év után még hagyján... De a kapcsolat elején?!
Szerintem találsz jobbat nála!
World of Warcraft - Mists of Pandaria .
Ha lecseng a start őrület van esélyed hogy visszakapd a barátod. Már ha régen nem volt ilyen :)
9-es ne gyere a wow-val kérlek!!:DD
4-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!