Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek létezik még egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik még egy ekkora pöts a világon? Vagy csak sikerült kifognom a "tökéletes" pasit?

Figyelt kérdés

A pasim áthívott magukhoz hétvégére, mert a szülei nincsenek itthon. Reggel értem ide. Full sötét volt a lakásba le volt húzva minden redőny. Barátom ott ült a gép előtt pizsamában, és valami játékkal játszott. Átverekedtem magam a kupin, oda mentem hozzá hogy adjak egy puszit, erre kiakadt hogy most miattam elrontotta. Aztán felhúztam a redőnyt, hogy jöjjön be egy kis fény. Ő meg visszahúzta, mert így tükröződik a gép képernyője nem tud játszani. Én meg foglaljam el magam valamivel. Kérdeztem, hogy mi a $zart csináljak ilyen sötétbe, erre azt válaszolta, hogy neki tök mindegy, csak őt hagyjam játszani. Most komolyan ekkora paraszt hogy lehet valaki? Én azt hittem jó fej. :( Utánna össze szedtem a cuccomat, és haza jöttem, azóta folyamatosan hivogat telón. Megbeszéljem vele a dolgokat? Vagy aki ekkora pöts az már soha sem változik és inkább hagyjam?

Amugy 17 évesek vagyunk.

2012. okt. 13. 10:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az én pasim 30 évesen is ilyen volt...

Szánalmas lúzerek!! Azonnal dobd ki!

2013. jan. 24. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!