Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora távolság ellenére kialakulhat bármi is?
a szerelem áthidal mindent, de én inkább attól félek, hogy:
tudod kétféle pasi létezik: Az egyik lehazudja a csillagokat, a másik lehozza...
Ő vajon nem csak "lehazudja", és ezért érzed, hogy egy hullámhosszon vagytok? (nem tudom, de ez jobban "aggaszt")
Találkozhattok, de a kapcsolat esélytelen. Interneten és telefonon nem lehet megélni egy kapcsolatot. Sok kapcsolat túléli a távolságot, de azokban a felek a kezdeti időt együtt töltötték. Élvezd amíg van, de ne reménykedj.
Ha annyira megtetszetek egymásnak találkozás UTÁN is, akkor végig kell gondolni ki fog (ki tud) költözni a másik közelébe? Sok sebből vérzik ez a helyzet.
28F
Köszi a gyors válaszaitokat!
1.: Jó emberismerő vagyok, rögtön kiszúrom, ha valaki valamiben sántikál ezért nem hiszem, hogy csak hazudna. De persze az esélye mindig megvan.
2.: Már kb fél éve gondolkozok azon, hogy
kimegyek abba az országba tanulni egy ösztöndíjprogramon keresztül. Azt hiszem kezdetnek az is elég lenne, ha így tudnánk találkozni.
Akkor inkább te tedd föl neki a kérdést, hogy érzi-e, hogy lehetne ennek a dolognak valami komolyabb folytatása, hogy képes lenne-e várni egy ideig. Mert ha ő azt mondja, hogy kivárja, amíg közelebb kerülsz hozzá, és lesz a találkozásból kapcsolat, a kapcsolatból pedig lehet szerelem, akkor vágj bele!
Mindenek előtt szerintem is meg kell ejtenetek egy személyes találkozót, amilyen hamar csak tudtok!
De szerintem 2 beszélgetés még nem sok... Legalább 1 hónapig beszélgessetek rendszeresen!
Nekem több távkapcsolatom is volt már életemben, de mindegyik úgy kezdődött, hogy sok beszélgetés neten keresztül, heteken át, s csak hónapok múltán személyes találkozó. Még a legrövidebb idő is 4 hét volt, s abból lett egy majd' 2 éves kapcsolat. Volt cifra is, amikor 9 hónap után találkoztunk, egy országhatár is volt közöttünk, én képes lettem volna rá várni, de ő nem tudta magát elkötelezni mellettem, ezért csak egy szép nyarat töltöttünk együtt, s ő ősz elején lezárta a dolgot. Aztán megint következett 9 hónap csend (amikor még csak nem is beszéltünk egymással), és úgy vettük fel újra egymással a kapcsolatot, hogy akkor már nekem is volt párom, és ő is tovább lépett. És lezártuk ezt a részt.
A mostani páromat is ismertem már vagy másfél éve, s csak utána mélyültek el a beszélgetéseink. 1 hónap beszélgetés után már a találkozót tervezgettük, s nem sokkal utána össze is jöttünk. :)
Most 26 éves vagyok, és boldog pár(táv)kapcsolatban élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!