Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiuk ti milyen esetben nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk ti milyen esetben nem koszontok?

Figyelt kérdés
Kavartam egy sraccal, atvert, elhitette velem, hogy akar aztan otthagyott de en teljesen belezugtam. Osszetorte a szivem megsem tudom utalni. Ez volt 1,5 honapja de meg mindig csak ra gondolok. Gyakran osszefutunk de nem koszon, elkapja a fejet. Csak akkor koszon, ha pont egymasra nezunk es mar nem tud "elmenekulni". Pedig nem zaklatom meg semmi. O amugy eleg nepszeru, tipikus bunko pasi mar nagyon sok lannyal kavart de veluk nem viselkedik igy.
2012. okt. 13. 22:36
 1/6 anonim válasza:
Én akkor nem köszönök, ha valakire haragszok vagy nemakarom , hogy reményeket fűzzön.
2012. okt. 13. 22:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy mégis ő rézi magát megbántva?
2012. okt. 13. 22:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem. Kozos ismerosunknek mondta, hogy nem akar mar semmit, nem is nekem.
2012. okt. 13. 22:50
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem elég naív vagy kislány. szard le a gyereket, lépj tovább. ennyi!
2012. okt. 13. 23:20
 5/6 anonim ***** válasza:

jó.

ennyi erővel a közös ismerős azt is mondhatta neki,hogy te undorodsz tőle.

simán bekavarhatott,főleg ha csaj,vagy ha egy olyan gyerek akinek te tetszel.

eléggé alap rivális eltávolító,vagy csak simán rosszindulatú taktika.

2012. okt. 14. 05:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem b*sszál rá, hogy köszön-e, vagy nem. Éld az életedet, és ne érdekeljen.
2012. okt. 19. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!