Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem akarom megbántani, áltattni, sem pedig elvezsiteni.
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok..és bevallom nem volt még barátom..de nem azért mert nem lehetett volna..csak nehezen esek szerelembe..nem akartam soha belemenni úgy h: "majd kialakul az érzés" közbe..főleg h vonzalmat sem éreztem..11.be azonban beleszerettem egy fiúba..nagyon szerettem..bármit megtettem volan érte..csak nem volt szerencsés kimenetelű és most 12.re van egy másik fiú aki barát barátom volt 4 évig, most bevallottta h mit érez..de én nem tudtam mit mondani..azt se h igen és azt se h nem..mondtam neki nem vagyok biztos az érzéseimben..h nem tudok mit mondani..de játszani nem akarok vele..de elvezsiteni nem akarom mert kedvelem..de lehetr h csak barátként..(volt oylan idő amikor furán éreztem magam a közelében)igazából arra gondolok h nagy hatással volt rám az akit nagyon szerettem és bár már hosszú idő eltelt..még mindig sokat gondolok rá..(talán még szeretem is) és ha csupán felvetődik a gondolataimban akkor senki nem tud megközeliteni...és azt gondolom h nem korrekt ha igent mondok ennek a srácnak,ha olykor az elsőre gondolok, vagy visszaolvasom a hozzá irt leveleimet..egyrészt az elveimet sem akarom feladni h majd "kialakul", másrészt félek belemenni ebbe a kapcsolatba..nem tudom h miért..tartok attól is h megutál..próbálom az ő érdekeit nézni h ne fájjon neki..mondjam meg neki h később se fogok többet érezni, szakitsam meg vele a barátságot is??2012. okt. 13. 19:15
1/2 anonim válasza:
Hát ez nehéz ügy. Én úgy gondolom, az a legegyszerűbb, ha őszinte vagy vele. Mondd el neki, hogy még nem vagy túl az előző srácon, kedveled őt, de nem akarsz játszani az érzéseivel, mert nem vagy tisztában a sajátjaiddal. Aztán majd ő eldönti, hogy tud-e még továbbra is a barátod maradni, vagy jobb, ha egy ideig tőled távol nyalogatja a sebeit.
21L
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm..őszinte leszek vele:):)
2012. okt. 15. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!