Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem lehet elfelejteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet elfelejteni mindent ami volt egyszer és csak előre nézni?

Figyelt kérdés
A pasimnak sok nője volt meg ilyen 1éjszakások,és ugy utálom amikor beszél roluk.Sőt mintha dicsekedni akarna vele.Bezzeg ha én felhozok valakit akkor letámad.Amikor beszél a multjárol mindig előjön vmi,pl. beszélt 1 helyről ahova sokat jart és hozzátette,hogy ott csinálták 3masban,meg sok lányt meg....ott.
2009. aug. 6. 16:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem akarom minősíteni a pasidat, de egy érett férfi SOHA nem beszéli ki az előző partnereit és az intim magánügyeit!!! Aki ilyet csinál, az még egy éretlen kölyök és várhatod, hogy téged is kibeszél, az együttléteiteket gátlástalanul ki fogja teregetni a barátainak, ismerőseinek, következő nőjének...

Nem "egészséges" az előző kapcsolatokról mesélgetni a jelen kapcsolatban, ez mindig konfliktust szokott okozni.

2009. aug. 6. 16:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Mintha az én VOLT barátomról írtál volna. Ugyanez ment nálunk is. Ő poénnak fogta fel, vagy nem is tudom, de észre sem vette magát. Rengetegeszer hallottam, hogy milyen sok lánnyal volt, hogy volt olyan, aki még be sem ért a szobába, de már meztelen volt, és már gombolta ki a gatyáját, és minden macera nélkül benne volt az análban, akkor, hogy mekkora gruppen partykat szoktak tartani stb. Tette mindezt annak ellenére, hogy tudta, én szűz vagyok, és valamilyen szinten idegenkedek az ilyen fajta szexualitástól. Aztán én nem bírtam, kértem szép szóval, hogy hagyja abba, de mindig ki-kibukott belőle egy-egy mondat, vagy monológ, és én ott hagytam. Nekem így nem ment. Állandóan az járt a fejemben, hogyha lesz közöttünk valami, akkor azt majd elmeséli a következő barátnőinek, mert elmeséli, miért ne tenné. És én úgy éreztem, hogy nem tudok versenyre kelni a múltbéli lányokkal, pedig szerintem ő ezt várta volna el. Szerintem szólj neki, hogy te nem szeretnéd hallgatni a beszámolókat a múltjáról. Ha nem tartja tiszteletben a kérésedet, akkor pedig neked kell döntened, hogy ezzel a hibájával el tudod-e fogadni.
2009. aug. 6. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!