Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitől függ ez? Létezik erre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől függ ez? Létezik erre a kérdésre konkrét válasz?

Figyelt kérdés

Sokan mondják,hogy két bizonyos ember között megvan a "kémia",és így jobban összeillenek.Velem is előfodult már,hogy valaki szó szoros értelmében begerjesztett,az illata,a megjelenése,pedig nem is beszéltünk.

Azt szeretném tudni,mitől függ ez,mi váltja ki ezt a hatást...Hormonoktól is függ gondolom,de úgy konkrétan..

2012. okt. 12. 19:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ezt nem a suliban kell megtanulni, meg amúgy sem tanítják.
2012. okt. 13. 15:32
 12/16 anonim ***** válasza:

Hiába pontoztál le hapsikám, attól még te vagy a hülye. Nincs olyan hogy két ember közt "kémia", meg olyan sem hogy ízlések és pofonok.

Egyszerűen van egy ideál, férfiben/nőben, ami mindenkinek megfelel, és minél távolabb áll valaki ettől, annál kevésbé érdeklődi a másik nemet.

Vagyis amire te gerjedsz, arra a gerjed a többi pasi is, e felől biztos lehetsz.

2012. okt. 13. 15:40
 13/16 anonim ***** válasza:

Ez elég nagy baromság, kedves utolsó.

Barátnőmnem a nagydarab, mackós fickók tetszenek, meg a szőrösek, akikhez bottal sem érnék.

Nekem meg a vékonyak, sportosak, akik berátnőm szerint gizdák, meg meztelencsigák. :)

A haverjaim esetében is így van: vannak, akiknek a 40 kg-os kis gizda csajok, kis mellel. A másiknak meg a hatalmas seggű, vagy hatalmas mellű nőszemélyek, akik előbbiek szerint már a "duci" kategória.

De tetszett már meg olyan is, aki nem esett bele az ideálba, talán akkor lépett működésbe a "kémia"?

2012. okt. 13. 15:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Különben, bár nem tudom: de szerintem a kérdező lány. :)
2012. okt. 13. 16:00
 15/16 A kérdező kommentje:
Utolsó.Igen,tényleg lány vagyok...:)
2012. okt. 13. 19:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom, hogy ez nem tudom, hogy kémia, mert nem értek hozzá, ám ha ilyen van, akkor az illat lehet a mérvadó, hiszen az állatoknál is a szagok, illatok nagyon meghatározók. Tudniillik, mi is azok vagyunk.
2012. okt. 16. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!