Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez genetika? Miért nem tudnak konkrét időpontot mondani, és ahhoz ragaszkodni?
Eddig 3 komolyabb kapcsolatom volt. De mindegyikkel ugyanaz miatt szakítottam. Nem tudnak konkrét időpontot mondani. Pl. ha van 4 szabadnapja és megkérdezem tőle, hogy mikor találkozunk akkor azt a választ várom, hogy melyik nap hány órakor, nem azt, hogy majd valamelyik nap meglátogat. Semmi kedvem otthon ücsörögni az összes szabadnapján, hogy hátha beesik valamikor. Én megtudom mondani pontosan, hogy mikor érek rá, ezt várnám el tőle is.
A másik, én, ha eldöntöm, mit csinálok, és akkor beesik valaki (ismerős, rokon, mindegy) azt mondom neki, hogy bocs, de most nem érek rá. Persze, ha életbevágó az más, akkor segítek. És ha számít rám valaki más, akkor telefonálok, hogy mi a helyzet. Ők nem, talán 1 hét múlva megtudom, hogy mi jött neki közbe, ha egyáltalán megtudom.
A kérdésem annyi, hogy genetikailag vannak így kódolva, azért nem tudnak semmi konkrét időpontot mondani, vagy csak pechem volt az eddigi három férfival? 26/N
Peched volt.
Gondold át a taktikát, mert lehet, hogy rosszul választasz.
Elsőnek.
Igen, van nekem is olyan barátnőm, aki szintén nem tud mondani konkrétumokat. Csak nála annyira nem zavaró, mint egy párkapcsolatban.
Bizonytalan típusúak, akik irányításra várnak.
A "majd átugrom szombaton"-ra azt kell nekik mondani, hogy: "Oké, négy órára várlak, úgy nyolcig ráérek."
ha ez téged ennyire idegesít, akkor tényleg inkább keress olyat, aki hasonló ebben hozzád
nem hiszem, h genetika
ők lazábban élik az életüket, nem terveznek annyit, bár lehet fordított helyzetben őket is idegesítené ugyanez
ursula
nekem nincs semmi bajom a lazasággal. Csak akkor ne legyen megsértődve, ha nem vagyok otthon. Mert ugye nem tudtam, hogy jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!