Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen eshetőség tarthat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen eshetőség tarthat vissza egy 30-on felüli férfit attól, hogy konkrét lépést tegyen egy 9 évvel fiatalabb nő felé?

Figyelt kérdés

Félénk?

Netán túl fiatalnak tart? (nem vagyok komolytalan...)

Nem akarja szorosabbra fűzni a kapcsolatot valakivel, akivel nap mint nap találkozik a munkahelyén?

Vagy ne keressek helyette kifogásokat? Fogadjam el, hogy ennél az életkornál már nem valószínű, hogy habozna, ha komoly szándékai lennének? Ez lenne a helyzet?

2012. aug. 6. 12:50
 1/10 anonim ***** válasza:

egy 30-cas pasi már gondol a jövőre,egy 20-21 éves lánnyal ez lehetetlen!

Csak szex,semmi más!

2012. aug. 6. 12:52
 2/10 anonim ***** válasza:

Semmilyen lehetőséget nem érdemes kizárni. Én is sokáig haboztam egy nálam jelentősen - 14 évvel - fiatalabb lány meglehetősen közvetlen ajánlatán.

A végén az döntött, hogy nagyon fiatal, illetve nem akartam komplikálni a magánéletemet....

Szóval az általad vázolt lehetőségek nem kizárhatóak.

Ha valamit akarsz, lépj, légy egyenes, aztán lesz valami... vagy nem:)

2012. aug. 6. 12:53
 3/10 A kérdező kommentje:

Elsőnek: nem feküdtünk le, én nem vagyok az a fajta, aki csak úgy lefekszik pasikkal anélkül, hogy komolyabb lenne a kapcsolat.

De hogy tudnám ezt megtudni, hogy mi a szándéka velem? Csak úgy kérdezzek rá? Eddig annyi volt, hogy beszélgetünk, mindig kedves és érdeklődő, s látom rajta, hogy "úgy" néz rám. Hogyan tudnám kiugrasztani a nyulat a bokorból?

2012. aug. 6. 12:57
 4/10 anonim válasza:
Hát akkor én vagyok az élő példa, hogy lehet komoly kapcsolat egy 30 as férfi és majd 10 évvel fiatalabb lány között! Köztem és a férjem közt 12 év van 5 éve vagyunk együtt ő most 34 én most 21 leszek van egy majd másfél éves kislányunk és szeptemberre várjuk a második kislányunkat! Az első kislányunkkal voltam várandós mikor 8 hónaposan megesküdtünk! Azt gondolom egy 30 as férfi ha komolyan akar valamit nem fog hezitálni. Ők már nem tinédzserek de nem is vénemberek bár az is igaz az én párom temperamentumos mindig közli a frankót!
2012. aug. 6. 13:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Hogy nézel ki? Szerintem itt lehet a bibi.
2012. aug. 6. 23:55
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok se ronda, se ápolatlan. :) Nem azzal van a gond szerintem, hanem a munkahelyi dologgal, mert hogy a felettesem volt. De most már nem lesz, hála az égnek, úgyhogy majd megpróbálok valamit alkotni. :)
2012. aug. 7. 11:47
 7/10 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem ismered igazán, és van valami olyan az életében, amivel téged nem terhelne.

Viszont tartsd azt is szem előtt, hogy ha az ember szerelmes, minden akadály leküzdhető. ha viszont ő nem akarja a gátlásait leküzdeni, akkor tényleg nem akar téged.

Csak vigyázz, hogy ha nem jön össze, időben lépj tovább, még mielőtt kihagynál egy jó lehetőséget.

2012. aug. 8. 20:36
 8/10 anonim ***** válasza:

Itt az egyik kulcs: "Nem akarja szorosabbra fűzni a kapcsolatot valakivel, akivel nap mint nap találkozik a munkahelyén? "

A másik meg az, hogy tapasztalatlan vagy, és persz eazért is érdeklődsz itt.

Szóval, ha már nem lesz a főnököd, nyugodtan "nyomulj" úgy, hogy ő kezdeményezhessen, és okosabb leszel sokmindenben. Most tedd meg, annak van itt az ideje.

2012. aug. 8. 21:55
 9/10 anonim ***** válasza:

lehet még mások is vannak kilátásban, nincs rád szorulva.

viszont a férfiak mindig azt teszik sztem, amit akarnak. tehát ha udvarolni akarna, udvarolna.

én ezt tartom a legvalószínűbbnek, hogy te még a második helyen vagy(másra nyomul, vagy ilyesmi). de persze ez változhat.

2012. aug. 8. 23:08
 10/10 A kérdező kommentje:
Hááát, azt azért nem mondanám, hogy tapasztalatlan vagyok, de neki nyilván több nője volt ennyi idősen, mint nekem pasim. :) Köszi a válaszokat egyébként!
2012. aug. 8. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!