Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen eshetőség tarthat vissza egy 30-on felüli férfit attól, hogy konkrét lépést tegyen egy 9 évvel fiatalabb nő felé?
Félénk?
Netán túl fiatalnak tart? (nem vagyok komolytalan...)
Nem akarja szorosabbra fűzni a kapcsolatot valakivel, akivel nap mint nap találkozik a munkahelyén?
Vagy ne keressek helyette kifogásokat? Fogadjam el, hogy ennél az életkornál már nem valószínű, hogy habozna, ha komoly szándékai lennének? Ez lenne a helyzet?
egy 30-cas pasi már gondol a jövőre,egy 20-21 éves lánnyal ez lehetetlen!
Csak szex,semmi más!
Semmilyen lehetőséget nem érdemes kizárni. Én is sokáig haboztam egy nálam jelentősen - 14 évvel - fiatalabb lány meglehetősen közvetlen ajánlatán.
A végén az döntött, hogy nagyon fiatal, illetve nem akartam komplikálni a magánéletemet....
Szóval az általad vázolt lehetőségek nem kizárhatóak.
Ha valamit akarsz, lépj, légy egyenes, aztán lesz valami... vagy nem:)
Elsőnek: nem feküdtünk le, én nem vagyok az a fajta, aki csak úgy lefekszik pasikkal anélkül, hogy komolyabb lenne a kapcsolat.
De hogy tudnám ezt megtudni, hogy mi a szándéka velem? Csak úgy kérdezzek rá? Eddig annyi volt, hogy beszélgetünk, mindig kedves és érdeklődő, s látom rajta, hogy "úgy" néz rám. Hogyan tudnám kiugrasztani a nyulat a bokorból?
Lehet, hogy nem ismered igazán, és van valami olyan az életében, amivel téged nem terhelne.
Viszont tartsd azt is szem előtt, hogy ha az ember szerelmes, minden akadály leküzdhető. ha viszont ő nem akarja a gátlásait leküzdeni, akkor tényleg nem akar téged.
Csak vigyázz, hogy ha nem jön össze, időben lépj tovább, még mielőtt kihagynál egy jó lehetőséget.
Itt az egyik kulcs: "Nem akarja szorosabbra fűzni a kapcsolatot valakivel, akivel nap mint nap találkozik a munkahelyén? "
A másik meg az, hogy tapasztalatlan vagy, és persz eazért is érdeklődsz itt.
Szóval, ha már nem lesz a főnököd, nyugodtan "nyomulj" úgy, hogy ő kezdeményezhessen, és okosabb leszel sokmindenben. Most tedd meg, annak van itt az ideje.
lehet még mások is vannak kilátásban, nincs rád szorulva.
viszont a férfiak mindig azt teszik sztem, amit akarnak. tehát ha udvarolni akarna, udvarolna.
én ezt tartom a legvalószínűbbnek, hogy te még a második helyen vagy(másra nyomul, vagy ilyesmi). de persze ez változhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!