Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom meglátta, hogy szőrös a hasam, mit tegyek?
Sajnos az átlagosnál kicsit szőrösebb vagyok egy
hormonprobléna miatt, ami főleg a hasamon feltűnő. Nem vayok jeti, de a piheszőreim erősebbek és feketébbek. Lámpafényben annyira nem látszik, de nappali fényben igen.
Egyébként gyantázom mindig, dehát na, úgy jött össze, higy nem volt rá időm, és mikor öltöztem nellette, meglátta és megjegyezte , hogy "Drágám, neked szőrös a hasad".
De ennyi, nem mondott semmi mást, én meg ijedtemben meg se tudtam dzólalni. Beszélt tovább, teljesen másról, gondolom nem akart megbàntani vagy nem tudom..
A viselkedése nem változott, et 2 hete volt, de nem tudom mit gindolhat, mert am elég igényes fiú. Azóta mindig ezen jár az agyam :(
Hú, itt mindenki milyen elnéző. Biztos nem volt még ilyen csajotok. Volt már egyáltalán?:D
Nekem az egyik ilyen volt, és engem nem zavar a szőr a puncin, az alkaron vagy a lábon, de a hason igenis zavart. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!