Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom meglátta, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom meglátta, hogy szőrös a hasam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sajnos az átlagosnál kicsit szőrösebb vagyok egy

hormonprobléna miatt, ami főleg a hasamon feltűnő. Nem vayok jeti, de a piheszőreim erősebbek és feketébbek. Lámpafényben annyira nem látszik, de nappali fényben igen.

Egyébként gyantázom mindig, dehát na, úgy jött össze, higy nem volt rá időm, és mikor öltöztem nellette, meglátta és megjegyezte , hogy "Drágám, neked szőrös a hasad".

De ennyi, nem mondott semmi mást, én meg ijedtemben meg se tudtam dzólalni. Beszélt tovább, teljesen másról, gondolom nem akart megbàntani vagy nem tudom..

A viselkedése nem változott, et 2 hete volt, de nem tudom mit gindolhat, mert am elég igényes fiú. Azóta mindig ezen jár az agyam :(

2012. okt. 11. 19:49
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
"am elég igényes fiú" - Szóval csupasz, mint a meztelencsiga. Vissza lehet vágni valami olyasmivel, hogy "akkor Életem ebben a kapcsolatban én leszek a szőrös, enyém a nadrág".
2012. okt. 11. 19:52
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Szét kellett volna húznod neki a seggedet is, hogy képzeld, még itt is szőrös! Drágám!
2012. okt. 11. 19:54
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Nyugii,a leírtak alapján tök hidegen hagyja.Meg hát gyantáztatod is,szóval nincs gond.Ha normális,érett ember akkor nem fogja őt zavarni.
2012. okt. 11. 19:55
 4/10 Gyakori Ferenc ***** válasza:
91%
Végig se olvastam. Nem is akarom.. Olyat keress, aki elfogad a problémáddal együtt, ugyanis a probléma a tiéd, a te részed, ergo ha nem szereti a problémádat, nem szeret téged se. Ha pedig nem zavarja, vagy csak nem mondta, ne csinálj semmit... Felesleges ilyen apró sz*rságokot aggódni
2012. okt. 11. 19:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne is törödj vele, amúgy is már régen történt és különben is,most nehogy már pár szőszál miatt ne tettszél neki,meg ne kivánjon,mert akkor menjen a ...... Legközelebb ha ilyen lesz vicceld el,nevess rajta stb..
2012. okt. 11. 19:57
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Hú, itt mindenki milyen elnéző. Biztos nem volt még ilyen csajotok. Volt már egyáltalán?:D

Nekem az egyik ilyen volt, és engem nem zavar a szőr a puncin, az alkaron vagy a lábon, de a hason igenis zavart. Pont.

2012. okt. 11. 20:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne hidd,hogy a férfiakat ez túlzottan érdekli ám!Gondolj csak bele,ha mondjuk együtt élnétek úgyis megtudná,meglátná.Mindenkin vannak ilyen aprócska szépséghibák,nem kell ezekkel foglalkozni.Akit meg zavar,azt cseréld le.
2012. okt. 11. 20:06
 8/10 A kérdező kommentje:
Értem, hát köszönöm a válaszokat. Csak nem szeretném, ha azt hinné, hogy esetleg igénytelen lány vagyok, csak még nem vette észre... de most megnyugtattatok kicsit:)
2012. okt. 11. 20:16
 9/10 anonim ***** válasza:
#2-es uramisten, szénné röhögtem magam :'D
2012. okt. 11. 21:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Mégis mióta vagytok együtt? Szerintem már az is gáz, hogy nem tud a problémádról. Nekem is ilyen bajom van, de a párom tud róla.
2012. okt. 12. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!