Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem véd meg soha a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem véd meg soha a barátom?

Figyelt kérdés

Több olyan eset is volt már, hogy a haverjai elkezdtek cikizni egy olyan dolog miatt, ami valójában teljesen nem úgy volt, ahogy ők gondolták - később ez kiderült, égett is a bőr a pofájukról, de nem ez a lényeg - a barátom viszont nem nagyon állt ki mellettem. Szólt nekik halkan, de nem nagyon akart velük ezért összeveszni, hanem amikor én veszekedtem vele, hogy jó lenne, ha a legjobb haverjai nem b*szogatnának ezzel, akkor oltotta be őket és ennyi volt.

Aztán múltkor az egyik exem legjobb haverjával beszélgettem és diszkréten lek*rvázott. A pasim ott ült mellettünk és hallotta is. Kérdeztem tőle később, hogy miért nem szólt közbe és csak annyit mondott, hogy részeg volt a srác azért mondott ilyeneket.

Én nem arra kérem, hogy verkedjen, hanem hogy néha álljon ki mellettem... de úgy érzem, hogy a saját baráti körében is csak egy kis ember, aki tart attól, hogy azzal, hogy megvéd engem elveszíti őket...

2012. okt. 10. 19:38
1 2
 1/20 ASOT ***** válasza:
91%
Mert a barátod egy nyámnyila fiúcska, férfivé nehezen fog válni....sok idő kell majd hozzá
2012. okt. 10. 19:41
 2/20 TOMAtm ***** válasza:
31%
lehet h nem érsz te annyit h kiálljanak érted.
2012. okt. 10. 19:42
 3/20 anonim ***** válasza:
91%
Őszintén? Mert egy beszari f*sz.
2012. okt. 10. 19:42
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Én azért ha haverjaim,barátaim oltogatják barátnőmet akkor megvédem elég durván is ha kell másik meg nem ilyen barátaim vannnak akik a bnőm oltogatják.
2012. okt. 10. 19:43
 5/20 anonim ***** válasza:
0%
Mert egy k*rva vagy, és ő is tudja. Néha lek*rvázzák az embert, de azért mégsem lehet mindenki hülye.
2012. okt. 10. 19:44
 6/20 A kérdező kommentje:

2. köszönöm az elismerést!

Valószínűleg azért oltogatnak a barátai, mert az egyik volt legjobb barátnőm járt a nagy fejjel a társaságban és diszkréten lejáratott mindennek, amikor még elvileg jóba voltunk...

2012. okt. 10. 19:44
 7/20 A kérdező kommentje:
5. Nem fizetnek nekem a szexért. És a barátom volt nekem az első és azóta mással sem csináltam, ha érdekel. Jó lenne, ha a fogalom zavaros kis p*csfejek elhúznának a búsba, mert már elegem van, hogy akármit írok ki, egyből terhes, k*rva meg minden sz*r vagyok...-.-
2012. okt. 10. 19:46
 8/20 anonim ***** válasza:
4%

Ha szerinted a k*rva csak konkrétan prostituáltat jelenthet, akkor szerintem Te vagy a fogalomzavaros. :)

De tartom a véleményem; ennyi ember nem tévedhet. A barátod meg nem akar hülyét csinálni magából azzal, hogy védi a védhetetlent.

2012. okt. 10. 19:50
 9/20 A kérdező kommentje:
Az, hogy manapság k*rvának nevezünk mindenkit, mert egy kicsit is jobban néz ki vagy kelendőbb vagy mert éppen szakított a legjobb haveroddal, utána meg nem jött össze veled... még mindig prostituáltat jelent, csak ebben a világban már az ilyen okoskák, mint te mondják bárkire, ismeretlenül. :)
2012. okt. 10. 19:52
 10/20 anonim ***** válasza:
17%

Nyelvtörténeti ismereteim alapján a k*rva mint szitokszó kb. 500 éves múltra tekint vissza. De persze le lehet söpörni ezt a tényt ennyivel, ahogy Te teszed... :)

Na, nem fárasztom magam veled.

2012. okt. 10. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!