Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem véd meg soha a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem véd meg soha a barátom?

Figyelt kérdés

Több olyan eset is volt már, hogy a haverjai elkezdtek cikizni egy olyan dolog miatt, ami valójában teljesen nem úgy volt, ahogy ők gondolták - később ez kiderült, égett is a bőr a pofájukról, de nem ez a lényeg - a barátom viszont nem nagyon állt ki mellettem. Szólt nekik halkan, de nem nagyon akart velük ezért összeveszni, hanem amikor én veszekedtem vele, hogy jó lenne, ha a legjobb haverjai nem b*szogatnának ezzel, akkor oltotta be őket és ennyi volt.

Aztán múltkor az egyik exem legjobb haverjával beszélgettem és diszkréten lek*rvázott. A pasim ott ült mellettünk és hallotta is. Kérdeztem tőle később, hogy miért nem szólt közbe és csak annyit mondott, hogy részeg volt a srác azért mondott ilyeneket.

Én nem arra kérem, hogy verkedjen, hanem hogy néha álljon ki mellettem... de úgy érzem, hogy a saját baráti körében is csak egy kis ember, aki tart attól, hogy azzal, hogy megvéd engem elveszíti őket...

2012. okt. 10. 19:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
21%
Ezt érdemlitek, ez a hőn áhított emancipáció érmének másik oldala, ha egyenjogúként szeretnéd, hogy kezeljenek ne várd el, hogy a férfi védjen meg.
2012. okt. 10. 19:57
 12/20 A kérdező kommentje:
Te vagy az ész, hallod.
2012. okt. 10. 19:57
 13/20 anonim ***** válasza:
77%
A férjem volt ilyen, konfliktuskerülőnek mondta magát, de szerintem ez nem igaz. Magát meg tudta védeni. Egyszerűen nem érdekli igazán, hogyha bántanak, ez így is fog maradni, nem fog megváltozni. Bár már az is előrelépés, ha legalább az első esetben halkan szólt, hogy hagyjanak békén. Talán mo lehet ha másik társaságba jártok.
2012. okt. 10. 20:04
 14/20 A kérdező kommentje:
Lehetséges, de nem értem, hogyha ez nem érdekli őt, akkor az miért érdekli, ha esetleg egy fiúval beszélek - igen, csak beszélek vele! ... nehéz rajta kiigazodni néha.
2012. okt. 10. 20:09
 15/20 TOMAtm ***** válasza:
10%
hallod,nem akarlak megbántani de az ilyen nőkön -a beszédstílusod elárulja h egy flegma kis pitsa vagy,aki beszólós-kemény pl itt vagy a telefonba,de am meg egy beszari liba-még rúgok is egyet általában.akkora pofáraesések várnak még rád az életben ha nem változtatsz magadon...
2012. okt. 10. 20:14
 16/20 A kérdező kommentje:
Nagyon jó emberismerő lehetsz, gratulálok! :) Legyetek szívesek kíméljetek a jellem elemzővel itt gyakorikérdéseken, annyira nem ismeritek az embereket és ilyesmi dolgokkal megbántjátok őket. Még jó, hogy én pont lesz*rom mit gondolsz.
2012. okt. 10. 20:16
 17/20 TOMAtm ***** válasza:
32%
akkor bocsánat.tényleg nem ismerlek,nem is ítélkezek.
2012. okt. 10. 20:18
 18/20 anonim ***** válasza:
28%
TOMAtm!Te aztán ritka nagy paraszt vagy!Az ilyen kis népművészeti agyagedényeknek általában csak is saját magával van problémája!Úgyhogy inkább mielőtt még osztanád itt az észt, szállj mélyen magadba és a saját érdekedben kussolj be ha jót akarsz!;)
2012. okt. 10. 21:47
 19/20 TOMAtm ***** válasza:
előző:az életben se ijedek meg a szószátyár paprikajancsiktól,majd pont itt fogok beronyózni és takarodót fújni. :) ha nem tetszik vmi ne olvasd.egyébként meg ..!.
2012. okt. 11. 17:57
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát hallod ez jó ötlet!Mivel pont rád nem vagyok kíváncsi szerintem tiplizhetsz is a nagy büdös francba!Egy ilyen agyatlan baromnak itt nincs keresni valója!!!!!
2012. okt. 13. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!