Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/Férfiak! Ti nem így gondolkodtok?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy van egy szerelmes pár, és az egyikük félrelép Veled.
Te nem gondolnál arra, hogy ha az előzővel megtette, akkor megfogja veled is szemrebbenés nélkül?
Nem értem... hogyan lehet egy ilyenben bízni ??
Annyi ilyen párt látok, de egyszerűen nem fogom fel az egészet ép ésszel.
2012. okt. 11. 18:37
11/13 anonim válasza:
Anyám egyébként amikor összejött a mostani barátjával, az még valakinek a férje volt. Most már évek óta együtt élnek, a pasi azóta elvált. Nem csalják meg egymást, pedig régen anyám is megcsalta apámat. Erre gondoltam... van olyan ember akivel nem érzed úgy magad, hogy ne kelljen valaki más, van aki mellett meg eszedbe sem jut ránézni sem másokra. (Meg persze vannak olyan emberek is, akiknek ettől izgalmas az életük, hogy megcsalják a másikat...)
12/13 anonim válasza:
engem nem érdekelne....csak néha legyen velem is!
egyértelműen nem szerelmi kapcsolatnál....csak egy buta szexuális viszonynál....
13/13 anonim válasza:
Így gondolkodok ahogy te. Ismerkedéskor erre mindig(óvatosan) rákérdezek. Így tudom később mire számíthatok. Foglalttal pedig nem kezdek, esélytelen. Hagyja ott és járjon velem, ha én kellek. Nincs apelláta. :D
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!