Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gáz elmondani a barátodnak, hogy nem komoly kapcsolatban vesztetted el a szüzességed csak egy kaland során? Hogy fog ezek után rád nézni?
ŐŐŐŐ csak akkor mond el neki h ha kérdezi, de semmi féleképp ne hazudj neki mert akkor nem lesz hosszu életű a kapcsolat...
Elkell fogadnia az különben is a mult nem azon kell rágodnia h mi volt hanem h mi lesz...
én is így voltam, egy darabig nem is kérdezte a barátom, aztán egy szűk fél év után elmondtam neki, azt mondta kicsit furcsa de nem volt belőle semmi gond, már lassan 3 éve h tudja és most is együtt vagyunk :)
20/L
Ezért kéne a "kalandok" előtt gondolkoznia az embereknek,hogy később büszkén tudja-e azt vállalni.
Az én barátnőm sajnos ugyanígy van,hogy elmesélte,hogy az első egy olyan gyerekkel történt akivel nem is volt semmi köztük. Nekem ez nagyon szarul esett. Persze a múlt és hagynom kell és nem szabad vele foglalkoznom ,de valahogy jobban tiszteltem volna ha olyannal tette volna meg akit szeret. Én nagyon szeretem őt szóval eszembe sem lenne őt elhagyni ,de azért ez így néha eszembejut,hogy ennyire egyszerű őt ágyba vinni talán ?
Ki mondta, hogy nem szerettem? Én igenis szerettem, túlságosan is, ki is használta a srác. Én is hülye voltam, mert úgy mentem bele a dolgokba, hogy nem is jártunk, csak találkozgattunk egy darabig és 4 hónap után megtörtént. Szóval kaland és kaland között is van különbség...
Valaki ezt már kapcsolatnak nevezi, de én nem.
akkor ne haragudj, azt hittem részegen vmi buliban kamatyoltál egy csávóval.
így, hogy jártál is vele meg szeretted nem gáz, a csávó volt fasz. így más a helyzet, ezt elmondhatod neki nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!