Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez normális dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális dolog egy házasságban?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm a minap elmesélt valamit.

4 éve házasok és ők külön választják az érzelmeket és a szexet.

Van 2 gyerekük is.

A férfi is megengedi a nőnek hogy más pasival legyen és a nő is megengedi a férfinek hogy más nővel legyen.

Csinálták már párban is másokkal.

És a nő is volt már másik pasival és addig a férfi fent volt az emeleten a gyerekekkel.

Amikor meghallottam padlót fogtam mert állítólag ők szeretik egymást.

Én mondtam neki hogy ne haragudj de ha én szeretem a férjemet és a férjem is szeret engem ilyet soha nem engednék meg és fordítva sem.

Sőt a nő még keres a férjének nőt akivel lefeküdhetne...

Teljesen el vagyok képedve mert nem gondoltam volna róluk.

Szép házuk van kocsi meg pénz minden ami csak kell.

És heti kétszer van szex maximum.

2012. okt. 10. 16:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Elég maradi vagy ezért vagy most megrőkönyödve rajtuk.

Vannak ilyen párok és nincs ezzel semmi baj.

Jobb lenne ha titokban csalnák egymást aztán meg válnának?

2éve vagyok nős de mi is beszélgettünk már erről, de még messze a megvalósítás.

Az análszex is gyorsan a tudatba robbant. Akkor s elhültek az emberek. A prosztatamasszáson is kiakadnak még páran.

A mi nagyszüleink azt sem tudják mi az az orálszex, mert a paplan alatt ment minden.

Változik a világ, sok az újdonság. Kinek mi tetszik arra a vonatra száll (de bölcs vagyok;-)

2012. okt. 10. 18:06
 12/16 A kérdező kommentje:

Hát ezek szerint tényleg maradi vagyok ahogy így elnézem.

Mindenki úgy cseszi el az életét ahogy akarja végül is.

Csak akkor ne dumáljon nekem hogy így meg úgy.

Én ezeket az embereket csak sajnálni tudom mert a lelkivilágukkal valami óriási probléma van.

2012. okt. 10. 20:01
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Undorítók és ez sosem lesz elfogadható egészséges erkölcsi érzékkel megáldott emberek számára.
2012. okt. 10. 20:14
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Éljenek a szentek !!!
2012. okt. 11. 10:50
 15/16 anonim ***** válasza:
56%

Az a normális, ami mindkét félnek ugyanannyira elfogadható.

Ez nekem nem az, mert én nem ilyen vagyok. De nekünk is vannak fura dolgaink párommal, fétisek, ami más szerint nem normális.

Mondjuk az a rész, hogy a nő lenn kefél, a férfi fenn gyerekezik, az a legdurvább.

2012. okt. 11. 11:18
 16/16 A kérdező kommentje:

Egy szóval sem mondtam hogy én szent vagyok.

Csak szerintem nem normális felfogás ez.

Én nem tudnék így élni.

2012. okt. 11. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!