Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajom feltételeket akar szabni. Hagyjam?
Figyelt kérdés
sziasztok. van egy csaj. almaim noje es nagyon szeretem. az az egy gond van hogy mivel modell nagyon feltekeny vgyok, es nagyon parazok amikor elmegy egyedul bulizni a baratnoivel. most osszekaptunk egy ilyen miatt, es azt a feltetelt akarja a kapcsolatban, hogy akkor mehessen egyedul bulizni amikor akar:O
most erre mit lepjek? :O
KERLEK TITEKET HOGY ERTELMETLEN VALASZOKKAL NE SZEMETELJETEK TELI.
Koszonom
18/f (en) 16/l (baratnom)
2012. okt. 9. 22:47
11/13 anonim válasza:
Hát, te tudod engem mindenesetre az örületbe kergetne ha a pasim csak rajtam lógna, biztos dobnám előbb-utóbb.
12/13 anonim válasza:
kúrd le a csajt rendesen, oszt utána tojjál a fejére!
meg fog veszni érted, ez nagyon bejövős az ilyen kis nunciknak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!