Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom mindig akkor mond csődöt, amikor pont nem kellene. Hogy orvosoljam? (nem szex téma)
pl spontán szoktunk találkozni, mert ha megbeszélünk időt, szinte mindig képtelen hozzá igazodni
vagy amikor utoljára kell találkozni (mert egy darabig nem fogjuk látni egymást) akkor pont nem tud eljönni
vagy amikor egyértelmű, hogy írnia/válaszolnia kellene- rá vár pár napot
tehát nagyon fél a kényszeres dolgoktól, amikor mennie Kell, vagy találkozni Kell, persze nem tudatosan, de szinte menekül. ha egy csaj meg pláne ezek mellett még féltékenykedne is, akkor már őt többé nem is látja.
Jelenleg én ott tartok, hogy elfogadom benne ezeket a dolgait, de csak is azért mert, károm még ebből nem származott(igaz, letörtem párszor, amikor ígérete ellenére nem jött, de ennyi)
viszont félek, hogy ebből nekem lesznek hátrányaim
(egy idő múlva nem tudok rá számítani, nem tudok megbízni, aggódok)
szóval szeretném ha bizalmat válthatnék ki belőle, hogy ne féljen a "kötelező" vagy "illő" dolgoktól legalább velem szemben ne.
hogyan?
Kérdező, biztos, hogy te jól fordítod le ezeket a dolgokat?
Normális esetben a párunkkal nem találkozni "kell", hanem találkozni szeretünk. és nem válaszolni "kell" neki, hanem nem is tudnám megtenni, hogy ne válaszoljak.
Megígéri, hogy megy, de elfelejt menni? velem ezt max. kétszer tehetné meg.
Hány évesek vagytok? Mert ez felnőtt embertől nem tolerálható viselkedés, de kamasztól sem igazán.
Én csak közölném vele, hogy ha nem változtat ezeken a dolgokon, akkor a kapcsolatunknak vége.
Vagy nem szeret igazán téged, vagy nem egészen normális.
És egyik sem túl jó opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!