Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem elköltözött egy hónapja, de vannak szálak amiket nem vágott el, nem értem! Van tapasztalatotok ilyen szituról?
Figyelt kérdés
Gyerek születése után eltávolodtunk, 2 és fél éves a gyerkőc. Azért elvoltunk, imádtuk egymást sokáig, 12 éve vagyunk együtt és nagy szerelem volt, ő remek férj és remek apa volt. Pár hónapja még odaadó volt, aztán rossz társaságba keveredett és elkezdett elégedetlennek tűnni, elköltözése előtt pár héttel szenvedélyessé vált az irányomban, naponta volt szex, éjjel alvás közben magához ölelt szorosan reggelig, aztán hirtelen elköltözött. Most egyedül akar élni, nincs senkije, válásnak és vagyonmegosztásnak még nem jött el az ideje, azt mondja, de már a jegygyűrűt nem hordja. Munkahelyemen meglátogat néha és itthon is, persze haza a gyerek miatt is jön egyrészt de az ő gondozásában elköltözése óta nem vesz részt, nem viszi el, csak kicsit megszeretgeti. Ha jön hozzám, megcsókol, kedves velem, beszámol a dolgairól, anyagilag segít, gyakran mélyen a szemembe néz, ilyenkor a tekintete tele van érzelemmel és szeretettel, ha megölelem, viszonozza, de ennél közelebb nem enged /csókolózás vagy szex/ pedig mondja hogy hatással vagyok rá szexuálisan de nem akar olyat erősíteni amit nem tart helyesnek, ez nem tudom mit jelent. Azt mondja hogy most úgy érzi hogy el fogunk válni de nem kizárt hogy elkezdünk neki hiányozni és hazajön. Ez ellentmondásos, nem? Valaki, aki tapasztaltabb nálam?:-( Köszönöm előre is ( főleg az értelmes válaszokat)!2012. okt. 9. 21:55
11/15 anonim válasza:
Hú... hát... Leírom én mit csinálnék: Kerülném, minden erőmmel. Az érintkezést, a szemkontaktust, mindent.
Hátha rájön, hogy ez így nem jó, és vissza megy hozzád. Vagy nem, de akkor meg hadd menjen.
Sajnálom, hogy így jártál, rossz lehet....
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm:-( Próbáltam pár napig, de attól ő is tartózkodóvá vált. Aztán annyira hiányzott a beszélgetés vele, meg hogy puszit adjon, rám nézzen hogy újra kedves lettem és azóta megint az ő is. Nem alázkodom meg, nem könyörgök, nem lát sírni, de úgy hiszem hogy szeretettel nagyobb esélyem van visszakapni. Persze lehet hogy naiv vagyok:-))Azért elgondolkodtam azon amit írtál, azt mindenképp megpróbálom hogy én nem keresem vele a kontaktust, de ha ő kezdeményez akkor kedvesen fogadom.
2012. okt. 10. 10:06
14/15 anonim válasza:
Éredekelne engem is hogy mi újság veletek?
15/15 anonim válasza:
Mi történt veletek azóta? Hasonló cipőben járok és nagyon érdekelne mi lett veletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!