Irigység egy rokonra? Elköltözött Kanadába.
"Tény hogy egy gyorsétteremben mosogatnak és ilyesmi, de kiköltözéskor rögtön vettek autót"
Akkor irigyeld tőlük a hitelt is... Knyörgöm gondolkozz, szerinted ha annyi pénzük van, mentek volna mosogatni? Ugyanmár. Te is megteheted, hogy összeszeded a cuccod és lelépsz külföldre. Nem irigykedni kell, hanem tenni ellene.
irigykedni csak arra szoktam aki nem dolgozik mégis gazdag.Azaz a politikusokra.
Aki dolgozik és úgy van meg mindene annak pedig örülök és sok sikert neki.
Furcsa sztori, mert úgy tudom csak értelmiségieket fogadnak Kanadában már jó ideje. Persze megfelelő diplomával pl. mérnökök.
De ha így áll a helyzet, hogy bárki bemehet és munkát vállalhat, ami számomra hihetetlen, akkor pendítsd meg nekik, hogy te is mennél, és hogy az indulóösszeget, a repülőjegy, stb. majd visszafizeted nekik részletekben. Ennyit megtehetnek egy rokonért, ha már megvetették ott a lábukat. És nem kell, hogy ott élj, csak egy évre vagy kettőre mennél ki. Azalatt te is tudsz majd utazgatni.
nem csak értelmiségeket fogadnak be...hugomnak csak egy okj-s vizsgája és érettségije volt, mégis mehetett...az más tészta h idő előtt hazajött és nem akart kint élni....vagy ő már annak számít?nemtudom...igaz nekünk rokonok élnek kint, oda ment...dolgozott is, nyelvet tanult...hát én baromi irigy voltam rá...úgy volt, hogy utána megyek én is...de elrontották nekem ugyhogy soha de soha nem jutok ki oda....legalábbis nem hiszem...(sajnos a rokonaink hugommal és egy másik rokonlánnyal is befürödtek...nem hiszem, hogy akarnának egy harmadikat is fogadni...ez a két lány túl rossz élmény volt nekik:()
23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!